Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körül már csak igénytelen férfiakat találni?
Nem, általánosságban nem igaz.
De mindkét nemben van egy masszív réteg, akire természetesen áll a dolog.
Kérdező: hidd el, férfi szemmel körülnézve sem jobb a helyzet a korosztályunkban. Mindkét nemben rengeteg az elhanyagolt, rengeteg az, aki teljesen alkalmatlan kapcsolatra, elvált, de cipeli az exe által okozott sebeket.
Ennek ellenére az azért túlzás, hogy mindenki ilyen lenne, jól kell választani.
Az mondjuk szerintem is vicces, hogy a munkahelyen is mindig ezt a "40 körül már csak igéyntelen férfi van" dumát hallom az egykorú kolléganőktől, miközben ők mind csinosak, sportosak, kapcsolata alkalmasak... Jah, nem!
Szóval nem kell itt a férfi-női duma, ebbena korban elhanyagolt emberből van sok, nem férfiből, meg nőből.
9: én elmúltam 40, heti negyen km-et futok, edzeni járok, van pénzem öltözködni, adok magamra...
de látod, a kérdező barátnői szerint sehol egy normális férfi.
(btw, bárhova megyek sportolni, a korai harmincasokig akár a nők vannak többségben, azátn 35 felett hirtelen eltűnnek, 40-es nőt mozogni már elvétve látsz, tudod, nehéz a csontjuk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!