Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel riasztom el a férfiakat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel riasztom el a férfiakat?

Figyelt kérdés
Valamit nagyon rosszul csinálok : mostanában többször előfordult- közös hobbi, odajön beszélgetni egy férfi, kedves, bókol, elbeszélgetünk, én általában nem gondolok semmi extrára, legközelebbi alkalommal újra jön, rámköszön, nekem meg ekkor valahogy megváltozhat a viselkedésem, nem tudom, lehet, hogy elutasító vagyok,mert utána, olyan, mintha haragudna, olyan is előfordult már, hogy direkt kerül.Mi lehet bennem, ami ilyen ijesztő?

2020. márc. 14. 19:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből honnan tudjuk?
2020. márc. 14. 19:13
 2/20 A kérdező kommentje:
Én totál nem értem. Odajön hozzám, akkor szerintem tetszek neki, ez rendben van, aztán beszélünk, legközelebb azt várják, én menjek oda hozzá? Vagy hogy szélesen mosolyogjak?
2020. márc. 14. 19:17
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet valami jó a kisugárzásod és ezt még az első alkalommal nem fedezik fel, de másodikon már elő jön és ennyi. Persze ez csak egy találgatás, mert amit leírtál abból bármi lehet...
2020. márc. 14. 19:24
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ilyen helyzetben lévő férfiként írok: pontosan azt várja hogy mosolyogj neki, de szélesen ám!

Ha egy férfi közeledik felétek, nyilván vár valami ösztönző jelet, mert többségében nyilván nem fog őrült módon csak úgy nyomulni, KELL a jel hogy tudja: érdemes kezdeményeznie, ezt egy nőnek muszáj jeleznie, különben csökkennek az esélyei

2020. márc. 14. 19:27
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
És mindez hol történik meg ?
2020. márc. 14. 19:34
 6/20 A kérdező kommentje:
Biztos ez a baj, valahol én is érzem, ez nem lehet véletlen már. Lehet, hogy én azt várom, hogy mindig kezdeményezzen.És figyeljetek, szerintetek ezt már végleg elszúrtam , vagy ha valamin változtatok még lenne esély?
2020. márc. 14. 19:34
 7/20 A kérdező kommentje:
Mármint edzésen történik meg.
2020. márc. 14. 19:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Van esély, nem kell pánikolni. Legyél kezdeményezőbb és lássa rajtad hogy te is akarsz beszélgetni. Nem kell a nyakában lihegni persze, módjával.
2020. márc. 14. 19:37
 9/20 A kérdező kommentje:
De hogy legyek kezdeményezőbb? annyira béna vagyok ebben! És így mindig csak a bunkók tartanak ki, a kedves és kissé visszahúzódók meg eltűnnek.
2020. márc. 14. 19:38
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtad béna is vagy benne, nem mosolyogsz, nem gondolsz bele semmi extrát, ezek alapján nagyon közönyösnek, érdektelennek, lerázósnak tűnhetsz, esetleg flegmának. Teljesen jogos ha valaki nem akar így beszélgetni mert minek?

Mit csinálj? Mosolyogj, kezdeményezz

2020. márc. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!