Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek átlagos férfiakat, akik sikeresek a nőknél?
Figyelt kérdés
Mi lehet a titkuk?2020. febr. 23. 21:04
1/24 anonim válasza:
A párom annak számít?
Egyszerűen csak igyekszik és intelligens. Ennyi a nagy bűvészmutatvány. Ennek köszönhetően van szuper állása és igaz barátai is. 😊
2/24 anonim válasza:
Vannak ilyen ismerőseim de többnyire az alacsony önbizalmú nőknél vannak sikereik akiket lehet tenni-venni és mondhatni átlagosak.
3/24 anonim válasza:
Nekem volt már "sikerem" elég nagy önbizalommal rendelkező lánynál is, pedig marhára átlagos vagyok😄
4/24 anonim válasza:
Kinézet függvényében sikeresek az ismerőseim, az hogy milyen emberek semmit sem számít.
6/24 anonim válasza:
Igen, mármint olyat akinek van párja, tehát egy nőnél sikeresek, nem az összesnél.
De azok is olyanok hogy durván lejjebb adták az igényeiket a pasik. Párjuk elhízott, nem túl szép, stb. Gondolom igaz lehet amit itt adnak néhányan tanácsnak: add lejjebb az igényeid, akkor lesz. Na de hogy milyen, meg hogy mennyire alacsonyra kell tenni a mércét, arról már nem beszél senki...
7/24 anonim válasza:
Profi módon tudnak a semmiről beszélni és vicceskedni ismeretlen nőkkel. Olyan témákat találnak ki azonnal a helyzettől függően, hogy nekem hónapokig kéne gondolkodnom rajta. Érzésre, mint a rádiós műsorvezetők.
8/24 anonim válasza:
Nem, ilyen nem igazán létezik...
10/24 anonim válasza:
Igen, ismerek több ilyen férfit. Mivel átlagos emberek között mozgok, a férfiak is átlagosak. De nem negatív értelemben, szerintem semmi gond azzal, ha valaki átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!