Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nagy verseny van már az átlagos nők iránt is? Van valamilyen verseny egyáltalán?
Kit nevezünk átlagosnak?
Mivel pl. hazánk Európa legelhízottabb országa, ezért egy átlag magyar emberen van minimum 10-15 kg zsírfelesleg.
Sok nő van akinek még jól is áll ennyi. Ez még azért nem olyan vészes kategória.
#Kérdező
Verseny? Mi van? Az ismerkedés nem verseny. Verseny maximum olyan primitívebb dolgok iránt lehet, mint a szex. És aztán lehet keménykedni a brigádban, hogy "há nekem megvót az átlagos is meg a jobb is, szóva' fizessetek egy Lóbányajit a hőstettemé"
"#1
Sok nő van akinek még jól is áll ennyi. Ez még azért nem olyan vészes kategória."
Ez csak a te egyéni véleményed. Másnak meg nem jönnek be az ennyi súlytöbblettel rendelkező nők.
De akkor az is egyéni vélemény, ha valaki lefikázza, nem?
Amúgy direkt úgy írtam, hogy "van olyan akinek", szóval nem "instant jó" minden esetben és "ez az örök igazság", hanem csak ténylegesen van olyan akinek igen. Meg van akinek nem.
De sokan vannak az önjelölt látens tesitanárok akik kinyilvánítják örök igazságnak, hogy 50 kiló felett már "te jó ég, atyavilág, de rossz is ez", holott... Nem mindig! És fordítva is igaz, van aki vékony, nagyon vékony, de ha emiatt olyan, mint a múmia az nem annyira jó. Mindkettőre van példa. És persze az ellenkezőjére is.
7es! Ez meg a te véleményed! Van akinek bejon, van akinek nem és van akinél nem ezen múlik!
Szép az arcom, igényes vagyok és rajtam is van kb 10 kiló (izom is). Van párom, mégis lenne más nem is egy, ha akarnám.
Sztm ez nem verseny!
N27
Igen, méghozzá elég komoly verseny van értük is, hisz a nők bőségesen válogathatnak, a férfiaknak pedig igyekezniük kell, hogy rájuk essen a választás és ne a versenytársaira.
De hogy mekkora verseny van értük, a nőkben nem tudatosul, mivel nekik csak a top-pasik számítanak, azok meg nem fognak középszerű nőkért küzdeni, ha egyszer ÉRTÜK versenyeznek még a legjobb csajok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!