Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nagy verseny van már az átlagos nők iránt is? Van valamilyen verseny egyáltalán?
Hát igen, nem minden a százalék, de tartósan 40% alatt lenni már jelent valamit. Bár én is voltam 42%-on egy ideig, aztán két hónap feljöttem 55-re. Ami általában lenni szokott.
De 19... Ehhez vagy szándékosan és állandóan provokálni kell, vagy nagyon elvetemültnek lenni.
...vagy szimplám logikusan és reálisan kell gondolkodni, de ez persze eszedbe sem jut és pont erről „beszélek”.
Ja és pont leszarom a %-omat, idióta Face-b_zi társadalom, nem mindenhol kell a lájkocskákat gyűjteni. Gyűjtse más, nekem inkább egyéniségem van. :)
"Egy szélsőséges, bunkó gondolkodásod."
Mindenki ilyen, akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, azaz "nem fut utánad". Futkozzon a nyári villám, semmi pozitívot nem tudnál te az életemhez hozzátenni, max követelőzni, meg fenyegetni. Az egész életetek semmi más, csak a párkapcsolatok hajkurászása, meg az éppen aktuális partner lekicsinylése a saját szintetekre. Ez élősködő jellemre vall. De néző kérdése, neked más a helkopter, nekünk meg megint más, csak akkor a kézzel fogható helikoptereket nem kell majd tapogatni. Jó neked az álomvilág is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!