Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek átlagos férfiakat, akik sikeresek a nőknél?
A nők meglepő módon azt szeretik, ha a férfi foglalkozik vele. Ez egy átlagos felállás. Ha odafigyel valaki arra mit akar a másik, akkor könnyen meg tudja győzni, hogy ő a megfelelő neki. Ennyi. Ez nem átlagos vagy átlag feletti képesség, csak egy ismeret a másikról.
Aki sír, hogy nem tud nőt szerezni, annál többnyire az a probléma, hogy azt hiszi a saját egojával tudja lenyűgözni a nőt, pedig a nő egojával kell a nőt lenyűgözni:) Ehhez kell egy kis tapasztalat, de simán működik.
Attól függ, hogy mit értesz "sikeres" alatt. Ha a falu bikáját, aki végigqrta az összes csajt és körberajongják a nők, akkor nem, legfeljebb ha *nagyon*, és látványosan gazdag.
Számomra viszont nagyobb siker egy hosszú, boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat, házasság. Ilyet ismerek rengeteget, a legtöbb házasodni készülő ismerősöm nem valami adonisszal házasodik, hanem totál átlagos csávókkal. Nekik csak az a "titkuk", hogy normális, jófej srácok.
Én tök átlagos vagyok, és öreg is. Négy komoly kapcsolatom volt, három hosszú is. (24, 12,5 év). Mindegyik huszonéves nővel. Semmi titok, komolyan kell venni, ha komolyat akarsz.
Kósza numera még sok volt, de ahhoz nem kell semmi különös, csak észrevenni, meg persze, hogy legyen valamilyen szinten.
Nem kell elkeseredni, hanem kell olyat találni, aki érdekel annyira, hogy kipróbálod milyen az, hogy figyeled mire lehet igénye. Nem szexre gondolok,hanem úgy általában. Ez olyan dolog ami tanulható, annyira nem is nehéz, csak rá kell szánni az időt.
Ahogy a Keresztapa mondta: mindig próbáld kitalálni, hogy a másiknak mi járhat a fejében.
Ez programozóként sem árt, mert képesek vagytok magatokba fordulni és az ügyfél találgathatja, hogy vajon mit akar a vállalkozó csinálni. :)
Definiáld a sikert!
Nekem eddig minden pasim átlagos volt, de mint a korábbi válaszokból kiderült, mivel én is átlagos vagyok, nem számítok nőnek.
Tehát akik itt sírnak, azoknak valóban az a bajuk, hogy átlagosként nem állnak velük szóba cicababák. Lehetőleg többesszámban, hiszen egy nő nem is siker. Na, az ilyen lelki toprongyok nem is érdemelnek nőt, semmilyet sem.
"Ha odafigyel valaki arra mit akar a másik, akkor könnyen meg tudja győzni, hogy ő a megfelelő neki. "
Aha, hiszed te.
- Mit szeretnél enni?
- Nem tudom, döntsd el te.
- Jó akkor legyen kfc, és hús.
- Elegem van, állandóan te döntesz....
Kérdésre válaszolva, igen, vannak sikeres férfiak, akik letettek valamit az asztalra (lásd: tesla, newton, stb...). Ha nem cseszed el az energiád 50-90%-át egy önző (ki ha nem én, mert engem tisztelni és kiszolgálni kell) nőre, akkor lehet belőled valami. Nem szívják a véred, nem kell gondolatolvasónak lenni, nem viszik el a vagyonod (válásnál), nem kell állandóan szorongani, hogy versenyeztet mással (mert bizony a nők állandóan azt lesik hol van egy jobb fószer, egy gazdagabb, egy szebb akihez odacsapódhatok).
Sikeres lehetsz, ha nőknél vagy sikeres az vajon sikert jelent? Azzal nem érsz el semmi mást, mint ideig óráig tuningolod a hüdemacho vagyok énedet. Érsz vele vmit? Ettől szerinted megtanul szeretni a másik nem?
A nagy lfszt.
Nóbel díjam nincs, viszont:
- rákkutatás területén algoritumust adtam dns hiba felderítésére, amit a mai napig használnak! Erről wikipedia cikk is van.
- sikeres zenei múltam van (német kiadó, több asztalra letett kislemez)
- sikeres vállalkozást vezetek innovációs területen
- amit a kezedben nyomkodsz, vszínű közöm volt a fejlesztéséhez (hiába magyaráznám nem értenéd)
- linkedin-en 2016-2018 között a top10%-ban lévő legkeresettebb személy voltam, melyről értesítéseket kaptam.
- Ha most lefeküdnék aludni fél évre, már csak az alvásomból is fényévekkel jobban megélnék, mint te valaha éltél.
Ezek egyéni sikerek, úgy h volt mellett ideig óráig nő, aki hátráltatott, irigykedett, és bujtatottan, de meg akart lopni. Nem is egy ilyen volt.
Te mit tettél le az asztalra kérdezem én, amire büszke vagy? 3 válás? Esetleg 2 férjtől válással szerzett/lopott vagyon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!