Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a francért olyan férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francért olyan férfiakat találok, akik szexre hajtanak?

Figyelt kérdés

Annyi mindent megpróbáltam már. Odafigyeltem, hogy más és típusú férfiakkal ismerkedjek. Mindig váratom őket, nem nagyon hosszú ideig, de nincs az, hogy csettintésre megkapnak. Nem gondolom magam analfabétának, el lehet velem beszélgetni rengeteg dologról. Van bőven jó belső tulajdonságom. És mégis ez történik folyamatosan. Nyilván látom, hogy rengeteg normális férfi van a környezetemben is. Szóval, tisztában vagyok azzal, hogy én rontok el valamit. De mégis mi lehet az?

A fusztrált nők/férfiak kérem kíméljenek. Én sem vagyok jó passzban.

2020. ápr. 10. 23:53
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
93%

Én azt mondanám, hogy annak sincs sok értelme ha túl sokáig váratod őket. Ugyan én is azt gondolom mivel komolyat akarok , hogy nem probléma ha nincs szex az elején. Viszont szerintem elkezdenék aggódni ha mondjuk már a tizedik találkozó alkalmával sem történne meg a dolog. Arra gondolnék hogy nem akar a nő, vagy nem vagyok elég jó neki, vagy valami probléma van vele ilyen téren és ezért tér ki a szex elől.

Szerintem inkább próbálj sokat beszélni velük, arról hogy ők mit éreznek , mit gondolnak, ők mit tartanak normálisnak. Szerintem előbb utóbb úgyis kibújik a szög a zsákból!

Tuti tipp szerintem egyszerűen nincs erre a dologra. Sajnos neked mint nőnek , ez kb akkora probléma ,mint nekünk férfiaknak, hogy egyáltalán egy randit össze tudjunk hozni , vagy hogy társkereső oldalon egyáltalán visszaírjon valaki.

Egyik oldal sincs könnyű helyzetben ismerkedés terén.

2020. ápr. 11. 00:35
 12/49 anonim ***** válasza:
28%

Pont olyan vagyok, amilyent szeretnél. Te meg már a pár mondatod alapján, olyan vagy, amilyent én sem szeretnék. Sajna azok a férfiak akik komoly kapcsolatra vágynak, nagyon megnézik, hogy kivel állnak szóba...

Ha már a váratást említetted. Ha egy valaki is volt, akit nem várattál ő elöte, és ezt ő megtudja, azonnal faképnél hagy, vagy csak egy menetet tölt el veled. Illúzióid ne legyenek. Ha kíváncsi rá, akkor megtudja, ha mondod neki, ha nem.

2020. ápr. 11. 00:47
 13/49 A kérdező kommentje:

Tanulj már meg először beszélni, szépen kérlek. 😅😅

Hát kit érdekel, hogy kellenék-e neked, ember.

És nem...nem vagyok ribi, ha arra céloztál.

2020. ápr. 11. 00:58
 14/49 anonim ***** válasza:
12%

Tudok beszélni, és érthetően fogalmaztam. Talán még helyesírási, vagy nyelvhelyességi hiba sincs benne.

Ahogy nekem nem kellesz, ezzel a stílussal, úgy másnak sem. Csak szimplán, jó szándékkal vezérelve, válaszoltam a kérdésedre.

Te viszont azonnal támadsz. Ezen gondolkozz el magadban, és megleled a választ.

Többet nem írok, (nem adok több lehetőséget piros pacsikra) annyira engem nem érdekelsz...

2020. ápr. 11. 01:29
 15/49 A kérdező kommentje:

"Ahogy nekem nem kellesz, ezzel a stílussal, úgy másnak sem."

Nem érdemeltél más stílust. Azt is elmondom mégegyszer édesem, hogy nem érdekel és teljesen hidegen hagy, hogy kellek-e neked.

Viccnek is rossz a jó szándékod.

Még valamit súgj meg nekem: melyik tanárnéni tanította neked azt, hogy "elöte"?

2020. ápr. 11. 01:35
 16/49 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdező! Mintha én magam írtam volna le a kérdést. Nagyon belemerültem a témába és kismillió oka lehet annak, hogy minket csak megdugnának, felsorolni is nehéz lenne. Ha gondolod írj és beszélgetünk a tapasztalatokról. 27/N
2020. ápr. 11. 01:45
 17/49 anonim ***** válasza:
65%

En ugy làtom eleve nem is ismerkednének ha nem hajtanà öket a szex.

Alapbol mindegyik igy indit es kesöbb a nö alakitja ki benne azt hogy hoppà ettöl a nötöl en többet is akarok

2020. ápr. 11. 01:59
 18/49 anonim ***** válasza:
70%
17. Ez maximum csak a filmekben van így!
2020. ápr. 11. 02:01
 19/49 anonim ***** válasza:
89%

"Odafigyeltem, hogy más és típusú férfiakkal ismerkedjek."

Hát, úgy tűnik, hogy mégsem figyeltél oda semmire. Azt mondod, hogy tisztában vagy azzal, hogy te rontasz el valamit és valószínűleg így is van. Legyünk őszinték: Melyik srácokra figyelsz fel? Akik átlagosan néznek ki, visszafogottan próbálkoznak, nem mindig lehengerlőek vagy azokra, akik jól néznek ki, sok csajt befűznek a szövegükkel és rámanősek?

Na, itt a válasz.

2020. ápr. 11. 02:49
 20/49 anonim ***** válasza:
69%

Olyan a kisugárzásod..

Ki milyen virágot szakít..

2020. ápr. 11. 04:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!