Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a francért olyan férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francért olyan férfiakat találok, akik szexre hajtanak?

Figyelt kérdés

Annyi mindent megpróbáltam már. Odafigyeltem, hogy más és típusú férfiakkal ismerkedjek. Mindig váratom őket, nem nagyon hosszú ideig, de nincs az, hogy csettintésre megkapnak. Nem gondolom magam analfabétának, el lehet velem beszélgetni rengeteg dologról. Van bőven jó belső tulajdonságom. És mégis ez történik folyamatosan. Nyilván látom, hogy rengeteg normális férfi van a környezetemben is. Szóval, tisztában vagyok azzal, hogy én rontok el valamit. De mégis mi lehet az?

A fusztrált nők/férfiak kérem kíméljenek. Én sem vagyok jó passzban.

2020. ápr. 10. 23:53
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
80%

Ha kizárjuk azt a tényt, hogy kizárólag a pasik azon felső 5-10%-val vagy hajlandó ismerkedni akik BÁRKIT megkaphatnak, akkor a következő problémák lehetnek még:

- túl kihívó vagy, csúnyán forgalmazva magadat is könnyűnek állítod be (kihívó képek, nálam pl társkeresőn egy bikinis / fehérneműs kép már ebbe a kategóriába esik)

- olyan tulajdonságokkal rendelkezel, ami miatt tartósan senki nem akar párnak, pl nem látnak benned perspektívát lehetséges okok közül néhány:

- nem akarsz gyereket

- nem tudsz főzni és nem is vagy hajlandó próbálkozni

- hisztis vagy

- pénzt eszel

- alulképzett vagy a párjaidhoz képest

- túlképzett vagy a párjaidhoz képest

- nem vagy kompromisszumkész, azt hiszed körülötted forog a Föld

- nincs perspektívád a jövőre nézve

2020. ápr. 11. 06:26
 22/49 anonim ***** válasza:
64%

Én pár dologra rákérdeznék az utolsó válaszolónál. Miért baj,ha "túlképzett" egy nő? Mit befolyásol? Te tudsz amúgy főzni,hogy elvárod a párodtól? Mi van akkor,ha egyszerűen nem szeret? Én úgy nőttem föl,hogy a szüleimet csak hétvégente láttam főzni. Hétköznap általában étterembe járnak. Én se vagyok egy konyhatündér,de egyetem mellett se időm,se energiám főzni. Később a munka mellett még nem fogok tudni.

Pénzéhességet ki tudnád fejteni egy picit bővebben? Mi van akkor,ha jó életet tudtak neki biztosítani a szülei és ő is így szeretne élni,ehhez keményen tanul/dolgozik?

2020. ápr. 11. 07:34
 23/49 anonim ***** válasza:
94%
Mindegy mit válaszolunk erre a kérdésre, mert akkor ha találsz egy nem szexmániást, akkor meg abba kötsz bele. Én valóban nem az vagyok, de tuti belém tudnál más miatt rúgni.
2020. ápr. 11. 08:02
 24/49 anonim ***** válasza:
88%
Mindegyik ilyen, tisztelet a kevés kivételnek. A társkeresőkön pedig szinte 100 % csak szexet akar, elköteleződést nem. Van aki intelligensebben adja elő és rafináltabb, van aki tahó és bele a közepébe. Kihaltak a normális pasik, ahogy a normális nők is, mert nyilván azért ilyen a férfiak többsége, mert könnyen megkapják a nőktől, amik akarnak. Csak a d.gás és semmi felelősség. Miért ne fognák meg a dolog könnyebb végét? Elkeserítő!
2020. ápr. 11. 08:30
 25/49 anonim ***** válasza:
65%
Nem lehet hogy rossz korosztályban keresel? A kapcsolatra, elköteleződésre való hajlamhoz kell egy nagyobb fokú érettség. Nem lehet hogy ezt olyantól várod el aki lélekben még kisfiú?
2020. ápr. 11. 08:31
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy ilyen férfit találsz az pech.

Ha kettőt-hármat, az is pech.

Ha sorozatban ilyeneket találsz, akkor tarts önvizsgálatot, hogy mi a kiválasztási szempontod, hogy milyen emberekkel ismerkedsz.

Ha csak ilyenbe futsz bele, akkor ott nem a férfiakkal van a gond, hanem azzal, hogy hol, hogyan, kikkel ismerkedsz.

2020. ápr. 11. 08:32
 27/49 anonim ***** válasza:
90%

Tipikus fapitsa hozzáállás, hogy "jaaaj, ha nem hülyítem fél évig a pasit, ribinek néznek, jaaaaj..."

Aztán ha fél év hülyítés után a pasi megunja és lelép, akkor kész a konklúzió, hogy "ez is csak szexet akart..."

2020. ápr. 11. 08:54
 28/49 anonim ***** válasza:
70%

Erre Fábry Sándornak volt egy jó mondása:

"Amíg az igazit keressük, kellemes időket tölthetünk el az esélyesekkel is."

2020. ápr. 11. 08:56
 29/49 anonim ***** válasza:
61%
LOL... persze, mert ez Fábry mondása :D
2020. ápr. 11. 09:00
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Vallásos vagy? Egy kapcsolat nem prűd általában. Vagy mond azt a barátodnak, hogy csak házasság után lehet szex, mert megtértél. Olyan körben keress magadnak valakit. :D
2020. ápr. 11. 09:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!