Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a francért olyan férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francért olyan férfiakat találok, akik szexre hajtanak?

Figyelt kérdés

Annyi mindent megpróbáltam már. Odafigyeltem, hogy más és típusú férfiakkal ismerkedjek. Mindig váratom őket, nem nagyon hosszú ideig, de nincs az, hogy csettintésre megkapnak. Nem gondolom magam analfabétának, el lehet velem beszélgetni rengeteg dologról. Van bőven jó belső tulajdonságom. És mégis ez történik folyamatosan. Nyilván látom, hogy rengeteg normális férfi van a környezetemben is. Szóval, tisztában vagyok azzal, hogy én rontok el valamit. De mégis mi lehet az?

A fusztrált nők/férfiak kérem kíméljenek. Én sem vagyok jó passzban.

2020. ápr. 10. 23:53
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
87%

Mert ebben az elkorcsosult hedonista társadalomban csak az élvezetnek van értéke. A szexnek, pénznek, autónak, háznak, cukornak, dohánynak, na meg most a wc papírnak.

Erre mást nem lehet mondani. Próbálkozz tovább, ha van még kedved egyáltalán.

2020. ápr. 11. 00:12
 2/49 anonim ***** válasza:
93%
Te magad mondtad, látsz normális férfiakat. Hasonlókkal kezdj.
2020. ápr. 11. 00:16
 3/49 anonim ***** válasza:
72%
Nehez ugy, talan varasd oket tovabb, en tudnek varni akar fel evet is(tobbet is de ennyit ugy se bir ki aki csak arra hajt), es komoly kapcsolatot szeretnek.
2020. ápr. 11. 00:18
 4/49 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy nem vagy elég jó nekik ahhoz, hogy járjanak Veled, de szexre elég vagy nekik úgymond.
2020. ápr. 11. 00:25
 5/49 anonim ***** válasza:
22%
...persze kezdhetnél akár a környezetedben található rengeteg normális férfi egyikével, dehát mint tudjuk...
2020. ápr. 11. 00:26
 6/49 A kérdező kommentje:
Ebből mit szeretnél kihozni kedves utolsó?
2020. ápr. 11. 00:27
 7/49 Rockarc ***** válasza:
83%

Valamivel taszitod azokat, akik komoly kapcsolatot szeretnenek. A varatas semmire sem megoldas, legyel inkabb kozvetlen.

44F

2020. ápr. 11. 00:29
 8/49 anonim ***** válasza:
82%

Én is komoly kapcsolatban gondolkozom, bár én sem szeretek sokáig várni, ha szeretem a párom, kitartok mellette. Volt, hogy az elején fél évet vártunk vele és utólag se bántuk meg.

1#-esnek igaza van

2020. ápr. 11. 00:29
 9/49 A kérdező kommentje:
Szerintem is #1-nek van igaza.
2020. ápr. 11. 00:30
 10/49 anonim ***** válasza:
81%
Sok jóképű férfi csinálja azt, hogy azokat a lányokat, akik külsőre nincsenek bent a felső top 30 %-ban vagy mondjuk ők maguk diplomások, de a lány nem diplomás (és nem is lesz az), beleteszi a "szexre jó lesz, de másra nem" kategóriába.
2020. ápr. 11. 00:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!