Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francért olyan férfiakat találok, akik szexre hajtanak?
Annyi mindent megpróbáltam már. Odafigyeltem, hogy más és típusú férfiakkal ismerkedjek. Mindig váratom őket, nem nagyon hosszú ideig, de nincs az, hogy csettintésre megkapnak. Nem gondolom magam analfabétának, el lehet velem beszélgetni rengeteg dologról. Van bőven jó belső tulajdonságom. És mégis ez történik folyamatosan. Nyilván látom, hogy rengeteg normális férfi van a környezetemben is. Szóval, tisztában vagyok azzal, hogy én rontok el valamit. De mégis mi lehet az?
A fusztrált nők/férfiak kérem kíméljenek. Én sem vagyok jó passzban.
Ne haragudj kérdező, én tudom a választ, de nem fog tetszeni. Az a baj, hogy ti nők a kirakatban szereplő, mai társadalmi ideálképet magatok elé tűzve indultok el férfit keresni, kezetekben a lista, amin pipálhattok. Ilyen haj, olyan kar, amolyan állás, ilyen kocsi, lakás, egzisztencia. Imádjon utazni és legyen űrkutatás a hobbija. Legtöbbször nem azért kell nektek egy férfi, amilyen önmaga és az érdekelne titeket, sokkalta inkább a környezeteteknek akartok villogni vele, vagy megfelelni a szülői elvárásnak, hogy nehogy már az átlagos kinézetű irodai munkás Pisti legyen a férjed kislányom, amikor ott az öltönyös, mérnök vagy doktor Géza. Igaz, hogy Géza szarabb emberileg 50x, mint Pisti, de szartok rá. A lényeg, hogy lehessen vele villogni és olyan materiális értékeket sajátotokként feltüntetni a környezetetek felé, amit nem ti teremtettetek elő. Mert verseny van, kinek van több...
A legtöbb nő siránkozik azon, hogy miért nem jut neki megfelelő férfi. De azon nem gondolkodnak el, hogy ki a megfelelő, mert mint írtam, a legtöbb nő rohadt szar családi mintával rendelkezik, ahol apuka mondjuk pénzes, de csalja az anyát, esetleg kevésbé pénzes, ne adj Isten még alkoholista is és semmibe nem nézi a feleségét. Általában e két véglet közt szoktak mozogni a házasságok és értelemszerűen ti nők akkor inkább a pénzes keczit valasztjatok, na meg mert ő sok szabadidővel rendelkezik és mehet konditerembe két toll emelgetés közben. Csak elfelejtitek, hogy a férfiak, akik tetszenek nektek, mert pénzesek, kigyúrtak, nem csak nektek akarnak tetszeni, hanem evolúciós ösztöneiknek megfelelve még sok-sok nőnek, ezért használnak titeket is csak ürítő tartálynak. De nem baj ez nektek, mert ott a német prémium kocsi, az éttermi vacsorák, Tirolban síelés, Bora Borai nyaralás és társai. Eközben Pisti szorgosan dolgozik és gyűjti a pénzt, valamint reménykedik, hogy egyszer rátalál egy normális nőre, akivel együtt felépíthetik a közös életüket. Pisti barátzónás vagy levegő, egyrészről, mert van benne tudatosság és nem áll be 25.nek agyon likeolni egy nőt, nem tolja magát minden platformon, hogy ő mekkora császár az életben, aka nem hazudozik, van benne nők iránti tisztelet, nem kifelé él, hanem befelé (if you know what I mean), s megválogatja, kivel ismerkedik, illetve nem érzi a világvégét, ha több hónapig, esetleg évig nincs senkije. Ja igen, vele lehet jókat beszélgetni, összefüggéseket keresni és egyéni meglátásokat megvitatni, nem csak az aktuális Éjjel-nappal Bukarestet, Instagramot, Facet és más baromságokat, hogy ki kivel qr. Sőt még az ágyban is jobb, mint Géza, aki 2 perc után elfordul oldalra, de ezt nem bizonyíthatja Pisti, mert nem elég menő, nagypofájú. Egyébként lehet rá számítani mindenben, épp csak nem trendi, a kor szellemét idéző, annak megfelelő kívül fényes alma, ám belül rothadó végtermék.
Ha nem vagy lelkileg, szellemileg, érzelmileg toppon nőként, esélyed sem lesz ilyen férfira. Rakd rendbe magad!
32F
Csak ahhoz közeledj aki kiállt egy csomó próbát.
Pl, tesz érted olyanokat ami a helyzetből adódik, és akár neki ciki dolog, nem csesz le ha váratlan dolog éri miattad, képes aggódni érted ha beteg vagy, vagy hogy ne legyél beteg/ne fázz meg, ne legyél rosszul. Ne mutass magadról jó képet, hanem ha jön egy nehézség majd kiderül mi lesz a reakciója. Meg az is fontos hogy nyilatkozik más emberekről, mert ha neki más ember szempontjai nem fontosak, akkor nmisgazán vannak érzelmei. Akkor csak "üzleti" kapcsolatban lehettek, bár az is lehet tartós. Pl 2 hideg-céltudatos ember együtt villog a külvilágnak facebookon, szexelnek, aztán ezzel is villognak sztorikkal, megcsalják egymást, gyerek képeket tesznek ki miközben szrnak a gyerekeikre. Vagy második eset: két érzelmes ember szereti egymást, de akkor hasonlóaknak kell lenniük. Ez is tartós lesz. Szerintem ez a kétféle eset a tartós.
31-re... Pisti-pisti.....
Hát miért olyan nőkre veted értékes és dolgos személyed értékes szemeinek értékes pillantásait, aki Bora-Borán akar nyaralni?
Kihívást jelent gondolom. Ha Bora-Borán akar nyaralni, biztos igazi NŐ, egyből megszépül a szemedben. Aki meg pl csak kienne valami közeli vízpartra, az már rögtön rondábbnak tűnik az értékes szemeidnek.
Talán mert a normális pasik nem szeretik az efféle játszmázást.
Mert ez játszmázás. Igazából két dolog elképzelhető az ilyen "váratom a pasit fél évig" szitukban:
1. Valójában nem is akarsz vele szexelni, azért állod meg ilyen könnyen, hogy fél évig nuku szex. Csak jól esik neked, hogy körülugrálnak, meg élvezheted a pasi verbális kasztrációját, hogy becsicskíthatod a szexmegvonással: "Ül, jó kutya, még három hónapig bírd ki, mert az olyan nagy értékre, mint az én puncim, várni kell ám, azt ki kell érdemelni!"
2. Igazából te is szeretnél lefeküdni vele, de félsz, hogy "mit fog szólni az X, az Y, a pasi, a kedvenc barinőm, anyám stb., még azt hiszik, ribi vagyok". Ez esetben viszont azért nem kellesz majd egy normális pasinak, mert önállótlan, befolyásolható személyiség vagy, aki úgy táncol, ahogy mások fütyülnek, és megfeszülsz, hogy megfelelj mindenféle hülye elvárásoknak.
Adom 35# válaszát
Ha egy nő csak szexre hajtó palikat talál magának akkor nyilvánvaló hogy valamiért csak az olyan palikat is vadássza tudat alatt, akik túl népszerűek ahhoz hogy leragadjanak egy nő mellett. Elhiszem hogy nem szándékosan, de egyértelmű hogy az elvárásokkal meg a kifinomult ízléseddel van baj, mert ha foglalkoznál szerényebb srácokkal is, tuti nem esnél mindig pofára.
A másik magyarázat hogy nem engeded meg a szexet annak akihez már közel kerültél, és ha ezt a férfi zokon veszi, akkor te kifakadsz hogy "miért csak szexet akar?" - ez esetben szólok hogy a férfiaknak vannak szükségletei, igen szeretnének szexelni IS ha egyszer összejönnek valakivel, nem csak jókat dumálni.
"Adom 35# válaszát"
Attól hogy te mit adsz meg mit nem adsz, attól még ugyanazt csináljátok okostojások. (Legalábbis ugyanannyi férfi mint nő) Ugyanazt pepitában, ugyanúgy arra a nőre hajtotok aki több pasinak is bejön. Legalább magatokat ne csapjátok be.
"ugyanúgy arra a nőre hajtotok aki több pasinak is bejön"
Dehát az összes nő bejön több pasinak is, kinézettől függetlenül 🤷♂️
Pasiknál ez nem így van. Van amelyik bejön a legtöbb nőnek, van amelyik egyiknek se.
#22: húúú, de szeretnéd kiforgatni a szavaimat :D
1. Ha valaki tartós párkapcsolatban sem szeretne főzni (értsd, nem hajlandó) az a férfiak nagy részének nogo. NEM PROBLÉMA HA NEM TUD! De ha nem is hajlandó próbálkozni, az baj. Járj naponta étterembe, remélem fizeted. JA, és etesd a gyereket is 7/7 étteremből. (u.i: nem tudok, de szoktam főzni :D )
2. Engem nem zavar, hha a párom hozzám képest túlképzett, ha ő szerzett egy doktorit gratulálok hozzá. Ha 2-vel több nyelven beszél mint én, örülök neki. Ha véletlen zavarna utóbbit pl megtanulnám. De amikor valaki betegesen vonzódik szakmunkásokhoz diplomásként az ott kialakuló értelmi különbségek általában egyik fél számára legalább riasztóak (pl érveléstechnikában 10/10 vesztes, maximum erőszakos tud lenni a másik fél, az meg az értelmeset húzza fel)
3. Sajnos nem ismerek egyetlen olyan nőt sem, aki a párjának a saját tudásából / örökségéből jómódot biztosított (értsd, ő adta a nagyobb részt a háztartásbeli költségekhez pl). Olyat ismerek egyedül, hogy a lány szülei pénzesek voltak, majd addig hintázott farokról farokra, amíg nem talált olyan párt magának, aki biztosítani tudta a szüleitől megszokott életszínvonalat. Namost ha ő vesz 23 bikinit és 15 szemceruzát / hét akkor az nagy számok törvénye szerint az én pénzemből fog történni, legjobb esetben a családi kassza terhére (nem, páron belül van saját kassza rész, de pl én sem veszek Ford Mustangot meg régi sportkocsikat csak mert alapvetően kicentizve, de megtehetném)
#31 mindenben egyetértek, leszámítva a mérnökös részt.
Pesten! Dunát lehet rekeszteni normális, egyedül álló mérnökökkel. Nem kellenek, a pesti lányoknak tovább, vagy örökké tart az Éjjel-nappal Budapest-szintű párok iránti vonzalma, amit a hsz-ed további részében te is taglaltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!