Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a (jó) nők a pénzre hajtanak, és a pénzes férfiakat keresik, akkor miért nem a külföldi férfiakra buknak?
Tőlünk egy országgal odébb már egy gyári sormunkás alapbére is 1500 Euro + juttatások, és ez a legalja. Nem tudom, hogy vagytok vele, de az én ismerősi körömből sokan örülnének nettó 500 000 forintos fizetésnek, még diplomások is cserélnének fizetést egy külföldi gyári melóssal.
Ha tényleg igaz, amit oly sokan hangoztatnak, hogy a nők a pénzt és az egzisztenciát keresik egy férfiban, amíg a férfiaknak meg a külső és a fiatalság számít egy nőben, akkor nem lenne logikus, hogy minden szalonképes jó nőnek külföldi pasit kellene akasztania? Mert ha csak a pénzre megy, akkor sokkal könnyebben talál pénzes pasit egy olyan országban, ahol a legalja is gazdag, mint itt ahol ritka akinek ilyen fizetése van.
Sok nő nem tud annyira idegen nyelven, hogy külföldivel járjon, vagy nem akar kiköltözni.
De amúgy jó a gondolatmenet, én már csak azt várom, hogy befejezzem az egyetemet és utána megyek ki :D Beszélek nyelveket, csinos is vagyok...semmi nem tart vissza.
"Ha a (jó) nők a pénzre hajtanak, és a pénzes férfiakat keresik, akkor miért nem a külföldi férfiakra buknak?"
Miért, nem buknak a külföldiekre? Jó pár olyan lányt ismerek, aki külföldi pasival jött össze, de alig ismerek olyan férfit, aki külföldi nővel. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg külföldi jön a fővárosba és a Balatonra direkt azért, mert tudja, hogy az otthoni pénzéből itt mit kap. Dubajozásról és Svájcban lévő lányainkról nem is beszélve...
Jó tudom, rengeteg ilyen van. A nemzetközi prosti piacon a legtöbb lány magyar, ez eddig is közismert volt. Nem ma és nem tegnap kezdődött, hogy az ország a romlott erkölcsű, külföldi szemmel nézve olcsó pénzért megkapható cafkákról vált híressé, és a turizmust is ez határozza meg.
De ha ez a tendencia általános, hogy a nők a pénzre hajtanak, akkor miért nem bukik még több nő a külföldiekre?
Mit értesz még több alatt? Értelemszerűen nem fogja soha, semmilyen csoport minden egyes tagja ugyanazt csinálni. Az oroszoknál sem szereti mindenki a vodkát...
Rengeteg nő nem szép, rengetegnek lehetősége sincs külföldiekkel ismerkedni. Rengetegen itthon is megkapják ezt.
A külföldiek nem feleséget keresni jönnek ide. Egyszer meghúzzák, akit lehet, aztán mennek haza. Nem számít, h a magyar nők kire buknak.
Am külföldön az élet is drágább, 1500 euróból senki nem fog tudni eltartani egy királylányt.
Ez nem igaz. Nyáron Budapesten a belvárosi szórakozóhelyeken szinte csak külföldiek vannak (és szinte csak férfiak). Rengeteg külföldi távozik csalódottan az országból, mivel nem is jutott neki nő, nem is rajongták körbe a nők, mint ahogy azt az utazási irodák ígérték neki.
Ha annyira körbe rajonganák a külföldi pasikat, akkor jutna nő mindenkinek. De mivel sokkal több a külföldi pasi, mint ahány csaj akarná őket, ezért ezt nem lehet kijelenteni, hogy annyira buknának rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!