Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a (jó) nők a pénzre hajtanak, és a pénzes férfiakat keresik, akkor miért nem a külföldi férfiakra buknak?
Tőlünk egy országgal odébb már egy gyári sormunkás alapbére is 1500 Euro + juttatások, és ez a legalja. Nem tudom, hogy vagytok vele, de az én ismerősi körömből sokan örülnének nettó 500 000 forintos fizetésnek, még diplomások is cserélnének fizetést egy külföldi gyári melóssal.
Ha tényleg igaz, amit oly sokan hangoztatnak, hogy a nők a pénzt és az egzisztenciát keresik egy férfiban, amíg a férfiaknak meg a külső és a fiatalság számít egy nőben, akkor nem lenne logikus, hogy minden szalonképes jó nőnek külföldi pasit kellene akasztania? Mert ha csak a pénzre megy, akkor sokkal könnyebben talál pénzes pasit egy olyan országban, ahol a legalja is gazdag, mint itt ahol ritka akinek ilyen fizetése van.
Mert én pontosan tudom, mivel én is látogatom nyáron azokat a szórakozóhelyeket, és magyar szót nem is hallani olyankor, 80% férfi, ebből kifolyólag rengeteg külföldi pasinak nem jut más csak marok marcsa.
Ha tényleg külföldi pasit akarnának fogni a magyar nők, akkor talán többen járnának ilyen szórakozóhelyekre ahol sok a külföldi. Néhány r1bancon kívül senki sem jár...
#12: Elég abszurd az a kijelentés, hogy a fővárosi szórakozóhelyeken lévő férfiak 80%-a külföldi... Szerinted, a magyar férfiak nem járnak szórakozóhelyekre?
Mi is látogatjuk ezeket a szórakozóhelyeket és a többség magyar.
Szerinted a magyar nők nem járnak szórakozóhelyekre?
A nemzetközi prosti piacon a legtöbb lány magyar, ez eddig is közismert volt. Nem ma és nem tegnap kezdődött, hogy az ország a romlott erkölcsű, külföldi szemmel nézve olcsó pénzért megkapható cafkákról vált híressé, és a turizmust is ez határozza meg.
Szep dolog az orszagod noirol igy beszelni. Az orosz es Europa keletebb reszen elo ferfiak akkor mit mondjanak, amikor ott a legtobb no tenyleg prostitualt, es nem jokedvukbol, hanem mert az atlagber 30 ezer forint, es eheznek a csaladjaik. Magyarorszagon is ez a helyzet, a prostitucio es a szegenyseg keresztezik egymast legtobb esetben, ez tarsadalmi problema. En felsoosztalybeli vagyok, es picsoghatnek, hogy jaj, a sok prosti, miert nem tanulnak inkabb, de nem latok bele az eletukbe, es hogy mennyire szorulnak ra. Inkabb a GYK-s ferfiaknak az a bajuk, hogy sose szerette oket egy no sem, es jon a tipikus minden no k.va duma
#15, ott még nem tartunk, hogy minden, de ha tovább csökkennek a fizetések/nő az infláció, 20-25 éven belül az is esélyes lesz.
Mellesleg erről leginkább a kormány tehet...ha lennének tisztességes fizetések, korrekt oktatás, és munkahelyek, a nők nagyrésze nem a testét árulná, hanem dolgozna, és fel is tudna nevelni gyereket, mert volna miből. Nyilván akkor is lennének pénzvadászok, de nem ennyien. Amíg viszont 4,8 millió nincstelenünk van, és a kormány stadionokra pisálja el az adófizetők pénzét, a szexturizmus marad az egyik olyan dolog, amivel a vízfelszín fölött tudunk maradni.
#17, mi az uralkodás első szabálya? MINDENÉRT te vagy a felelős. A kormány akarta a hatalmat, igaz? Igen. Nos, akkor ő viszi el a balhét is.
Abban igazad van, hogy hiába választanánk meg mást helyette, ugyanazt művelné. Vissza kéne vezetni a római módszert: ha egy császár rosszul uralkodott, a nép nélkülözött, nos, akkor fogták, megölték, és újat választottak helyette. Az új császár pedig - okulva elődje példáján - sokkal bölcsebben próbált meg uralkodni, mint az elődje. Egyelőre még az uralkodó van a népért, nem pedig megfordítva. Sok császár járt így: Nero, Caligula, Vitellus, Didius Iulianus, Elagabalus. Az ókori ember nagyon jól tudta, hogy a rossz uralkodót még azelőtt kell eltakarítani, hogy az egész országot tönkrevágná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!