Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tinderen titeket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tinderen titeket is szoktak hívni külföldi utakra külföldi pasik?

Figyelt kérdés

Pár hónapja Svájcba invitált így egy srác, most egy másik pedig Norvégiaba. Titeket szoktak hívni? Mennyire gyakori ez? Természetesen ez úgy értendő, hogy ők fizetnek mindent, nyilván az sem titok, hogy miért cserébe.

NEM férfiak véleményére vagyok kíváncsi, sem erkölcsi kioktatásokra(nemis mondtam, hogy megyek-e vagy sem), légyszíves csak a kérdésre válaszoljatok. Köszi.

2017. dec. 19. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Szoktak. És?
2017. dec. 19. 18:08
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 csak arra vagyok kíváncsi, mennyire jellemző ez :D Mert pl magyarok sosem hívnak, még ha gazdag sem..külföldiek meg folyton.
2017. dec. 19. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Láttad az elrabolva c. filmet? :D
2017. dec. 19. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Igen, külföldi férfiak külföldre hívnak magyar lányokat(is) micsoda szenzáció.
2017. dec. 19. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez ilyen. A magyarok Magyaro.on élnek, a külföldiek meg külföldön. Hová hívnának, ha nem külfőldre?!
2017. dec. 19. 18:25
 6/12 anonim ***** válasza:
5%
Igen. Házhoz akarják rendelni a nőt. Ha komolyat akarnának, akkor ők jönnének ide. Ráadásul rohadt veszélyes is így kimenni.
2017. dec. 19. 18:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem mindig magukhoz hívnak, hanem inkább más országba nyaralni, síelni, ilyesmi. Pl aki Norvégiába hívott amúgy nem ott él, csak szóba jött, hogy én szívesen mennék oda és kitalálta, hogy menjünk.

#6 “ha igazán fontos lennél neki..” Ez nem a szerelemről szokott szólni, de kösz a felvilágosítást😂

2017. dec. 19. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:
8 bameg kösz igy se volt könnyű letolni a vacsorám most miattad másodjára burkoljam be? 24f
2017. dec. 19. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Tindert ugyan nem használok, de egy nyelvtanulós appon meg szokták kérni a kezem indiaiak.
2017. dec. 19. 18:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, de nálam 10, 12 évvel idősebb magyar férfiak is.

Nem megyek persze, jól érzem magam a veséimmel.

2017. dec. 19. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!