Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tinderen titeket is szoktak hívni külföldi utakra külföldi pasik?
Pár hónapja Svájcba invitált így egy srác, most egy másik pedig Norvégiaba. Titeket szoktak hívni? Mennyire gyakori ez? Természetesen ez úgy értendő, hogy ők fizetnek mindent, nyilván az sem titok, hogy miért cserébe.
NEM férfiak véleményére vagyok kíváncsi, sem erkölcsi kioktatásokra(nemis mondtam, hogy megyek-e vagy sem), légyszíves csak a kérdésre válaszoljatok. Köszi.
Nem mindig magukhoz hívnak, hanem inkább más országba nyaralni, síelni, ilyesmi. Pl aki Norvégiába hívott amúgy nem ott él, csak szóba jött, hogy én szívesen mennék oda és kitalálta, hogy menjünk.
#6 “ha igazán fontos lennél neki..” Ez nem a szerelemről szokott szólni, de kösz a felvilágosítást😂
Igen, de nálam 10, 12 évvel idősebb magyar férfiak is.
Nem megyek persze, jól érzem magam a veséimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!