Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy a külföldi férfiak nem olyan kritikusak?
Itt néha ledöbbenek az olyan válaszokon, hogy a póthaj, mellplasztika, ajakfeltöltés, fitness külső ma már alap kéne legyen, ahogy a kihívó ruhák is, de emellé legyen intelligens is a nő, és lehetőleg ne egy r.b.nc. De nem árt, ha úgy néz ki.
Évek óta külföldön élek, sokfelé jártam már, sok embert ismerek.
Míg odahaza az itteni válaszok alapján csak átlagos aljának, átlag alattinak tartanának (fiatalon költöztem el, nem voltak párkapcsolataim otthon), addig a külföldiek többnyire szépnek szoktak tartani. Pedig nincs rajtam semmi kihívó vagy mű.
Illetve máig nem értem, amikor itt igénytelennek bélyegzik a német nőket, nekem ponthogy nagyon tetszik, hogy természetesen néznek ki, visszafogottan sminkelnek, nem akarnak túlzásba vinni semmit.
Német, dél-amerikai, indiai, orosz, török, horvát és még néhány más nemzetiségű ismerősöm, haverom, barátom volt, akik kifejezetten szépnek tartottak.
Itthon a szappanopera színésznő külső, a "klasszikus" női szépség az ideál, a házias, de okos nő. Nyugatabbra tőlünk pedig elég a természetes ápoltság.
Pl. hasonló stílussal otthon cseszeget a családom, itt pedig teljesen divatos lánynak számítok.
Egyrészt nem igaz a kérdésedben található feltételezés már eleve.
Másrészt az itthoni infókat egy fórumról, idegenektől vetted, a külföldiektől származókat ismerősöktől szerezted. Ha valóban van különbség a vélemények között, az ebből adódik (anonim fórumozók vs. személyes ismerősök), nem abból, hogy honnan származnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!