Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek külföldi a párjuk, sosem voltatok féltékenyek az olyan nemzetiségű nőkre/férfiakra, mint a párotok?
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal, közös nyelvünk egyikünknek sem az anyanyelve, hanem az országé, ahol élünk. Ebből nincs is probléma, már el is kezdtem tanulni a nyelvét, de csak hobbi szinten. Most megismert egy lányt az egyetemen, aki szintén az ő országából jött és nagyon megörült a páromnak, h egy az anyanyelvük, és kért tőle segítséget, mert új a városban. Engem ez nagyon bosszant, pedig soha nem voltam még féltékeny azelőtt. Félek, h a barátom rájön, h mennyivel praktikusabb a "maga fajtájából" választani, akit a szülei, barátai is értenek. Egyébként normális európai mindenki a történetben.
Szerintetek is hülyeség ez igaz? H győzzem le ezt a félelmemet?
nem, nem gondoltam sose ilyenre..és ö sem :D remélem. :D
ja, és igen, szerintem is hülyeség :)
Nem mondhatnám. Férjem amerikai, de se ő, se a baráti körünk nincs túl jó véleménnyel az amerikai lányok többségéről. Még mondta is, milyen jó, hogy én európai vagyok, sokkal másabb a gondolkodásmódom és a hozzáállásom a dolgokhoz. Az (kb. egyetlen dolog) frusztrál, hogy az angolom nincs még felsőfok szintjén, és néha nem tudom magam úgy kifejezni, ahogy szeretném. Persze van azért pár tipikusan "Amerikai Szépség" ismerőse, akikre még én is azt mondom, hogy ejha, de egy apróbb összezördülést kivéve még nem volt problémánk lányok miatt.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!