Mi a Titanilla név külföldi (mondjuk angol) megfelelője?
#1,
tudom hogy nem magyar eredetű, de külföldön sosem hallottam még. Ezt a nevet szánom a lányomnak, csak azon agyalok, hogy ha majd egyszer külföldön akar élni, nem gyűlik-e meg vele a baja, mert ott nem tudják rendesen kiejteni vagy ilyesmi. :)
A Titanilla nekem régóta tetszik, anyukám egyik barátnőjét hívják így. Nem annyira különleges név, inkább csak kevésbé elterjedt, pár évtizeddel ezelőtt gyakoribb volt.
És rengeteg becézése van, nekem nagyon tetszik a Titti,Tinta, Tini, Tinti, sztem aranyosak, nagylányként meg lehet majd Nilla. :)
Egyébként kap egy második, szokványosabb nevet is a kiscsaj, hogy tudjon miből válogatni. :) Titanilla Tímea lesz a becsületes neve. :)
Szerintem nincs külföldi megfelelője.
De a név tetszik. Érdekes. Nekem mindig egy szinkronszínésznő, Bogdányi Titanilla jut az eszembe eről a névről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!