Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldi srác magyar lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi srác magyar lánnyal, működhetne?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, lehet nem épp jó a kategória, de nem tartom tini problémának sem, amit írni fogok. Az a helyzet, hogy megismertem interneten egy külföldi fiút. Angolul beszélgetünk (nem mondom hogy tökéletesen megy az angol, mert vannak kifejezések amelyeket még nem ismerek), de jóideje gördülékenyen beszélgetünk. A srácnak Magyarországon él a testvére, így évente egyszer itt tartózkodik. Nagyon szereti Magyarországot. Már-már olyan szinten beszélgetünk, mintha együtt lennénk. Nagyon kedveljük egymást, ezt a másik tudtára is adjuk. Nyáron fog újra Magyarországra jönni, akkor tervezünk találkozni. Tényleg úgy érzem, mintha már most távkapcsolatban lennék. Már azt is mondta, hogy megkéri a kezem, és Budapestre költözik hogy itt végezze el mesterfokon a tanulmányait. Tudom, hogy gyerekesen hangzik… De ő egy érett, komoly és tényleg nagyon normális srác, teljesen normális családból. Nem tudom, hogy komolyan gondolja-e, de én nagyon szívesen benne lennék. Szerintetek működne egy ilyen kapcsolat? Csak angolul tudunk beszélgetni, az ő anyanyelve spanyol. Az ő bátyja, aki Budapesten él, szintén egy magyar lánnyal van együtt. Tehát tényleg komolyan gondolhatja. Én sok fiatal lánnyal ellentétben komolyan tervezek, szóval az ilyen terveket és komolyan veszem. Nekem nem életem a pasizás, egy komoly kapcsolatra vágyom. Normális válaszokat várok olyanoktól, akik hasonló helyzetben vannak vagy ismernek ilyet!
2018. jan. 3. 13:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

7 éve boldogok vagyunk a dél-amerikai férjemmel, simán működhet. Mi is angolul beszélgetünk, angol nyelvű országban élünk, mindketten anyanyelvi szinten beszéljük, nincsenek kommunikációs gondok. Nincsenek áthidalhatatlan kulturális különbségek sem, személyiségben pedig soha nem passzoltam még senkivel.

Addig viszont ne éld bele magad, amíg csaj a neten beszélgettek, mert az semmit sem jelent. Majd ha tényleg Magyarországra költözik, akkor elgondolkodhatsz komolyabban a dolgon, addig felesleges.

2018. jan. 3. 13:15
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Miért ne működhetne? Ha mindketten komolyan gondoljátok, akkor nem lehet akadály. Főleg, ha ő évente egyszer legalább Pesten van, és nem lenne neki gond ideköltözni.

Én 22 vagyok, párom amerikai, ő itt akar tanulni és később Európában élni. Annyi a különbség, hogy én élőben munka során ismertem meg, és úgy jöttünk össze. Komolyak mindkettőnk szándékai, ezért egy percig se kételkedtem a jövőnkben.

Szóval emiatt ne taszítsd el magadtól a szerelmet :)

2018. jan. 3. 13:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon bíztatóan hangzanak! Köszönöm! 😊
2018. jan. 3. 13:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne működhetne? Rengeteg ilyen pár van.

Azonban a ti esetetekben még teljesen értelmetlen tervezgetni. Én már többször jártam úgy, hogy cseten nagyon jól elvoltam valakivel, élőben pedig - hatalmas csalódás, teljesen más volt, mint neten keresztül. Ezért ne gondolkozz komolyban, amíg még nem találkoztatok.

2018. jan. 3. 13:22
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

Természetesen működhet, nem ezzel van a baj.

"Már azt is mondta, hogy megkéri a kezem"

"De ő egy érett, komoly"

Ez elég ellentmondásos annak fényében, hogy még csak nem is találkoztatok.

2018. jan. 3. 13:25
 6/17 A kérdező kommentje:
Ezt természetesen úgy értette, hogy ha minden jól megy. Nem úgy, hogy jön és egyből megkéri a kezem. Én pedig mondtam is neki, hogy jobban meg szeretném ismerni. 😊
2018. jan. 3. 13:28
 7/17 anonim ***** válasza:
36%

1# Gombos Edina? :D

Jaj kerdezo igen nagyon romantikus. De miert buvol el egybol minden not hogy majd jon Ahmed Aladin vagy Julio Eveira do Santos aki meglengeti kaveszin fszat aztan elrepit a varazsszonyegen egy uj elmenybe persze csak miutan megkerte a kezed, de azert jotanacs, hogy ezt az “en komolyan tervezek” szoveget felejtsd el mert sajat tapasztalataim alapjan ez eleve elrontja, (mivel senki sem szereti ha igy racuppannak az elejen) hagyni kell majd alakulni ne eld bele magad mert csak csalodnal. Meg ez a lanykeres...Komolytalan. Bar gondolom minden almod a latin szereto feher lovon szoval beszelhetek en.

2018. jan. 3. 13:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Ne éld bele magad! Mégcsak nem is találkoztatok!
2018. jan. 3. 13:29
 9/17 anonim ***** válasza:
5-ösnél a pont.
2018. jan. 3. 13:30
 10/17 anonim ***** válasza:
#7 szakadok😂Amúgy természetesen igazad van, csak a kérdező még kicsit naiv.
2018. jan. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!