Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi srác magyar lánnyal, működhetne?
7 éve boldogok vagyunk a dél-amerikai férjemmel, simán működhet. Mi is angolul beszélgetünk, angol nyelvű országban élünk, mindketten anyanyelvi szinten beszéljük, nincsenek kommunikációs gondok. Nincsenek áthidalhatatlan kulturális különbségek sem, személyiségben pedig soha nem passzoltam még senkivel.
Addig viszont ne éld bele magad, amíg csaj a neten beszélgettek, mert az semmit sem jelent. Majd ha tényleg Magyarországra költözik, akkor elgondolkodhatsz komolyabban a dolgon, addig felesleges.
Miért ne működhetne? Ha mindketten komolyan gondoljátok, akkor nem lehet akadály. Főleg, ha ő évente egyszer legalább Pesten van, és nem lenne neki gond ideköltözni.
Én 22 vagyok, párom amerikai, ő itt akar tanulni és később Európában élni. Annyi a különbség, hogy én élőben munka során ismertem meg, és úgy jöttünk össze. Komolyak mindkettőnk szándékai, ezért egy percig se kételkedtem a jövőnkben.
Szóval emiatt ne taszítsd el magadtól a szerelmet :)
Miért ne működhetne? Rengeteg ilyen pár van.
Azonban a ti esetetekben még teljesen értelmetlen tervezgetni. Én már többször jártam úgy, hogy cseten nagyon jól elvoltam valakivel, élőben pedig - hatalmas csalódás, teljesen más volt, mint neten keresztül. Ezért ne gondolkozz komolyban, amíg még nem találkoztatok.
Természetesen működhet, nem ezzel van a baj.
"Már azt is mondta, hogy megkéri a kezem"
"De ő egy érett, komoly"
Ez elég ellentmondásos annak fényében, hogy még csak nem is találkoztatok.
1# Gombos Edina? :D
Jaj kerdezo igen nagyon romantikus. De miert buvol el egybol minden not hogy majd jon Ahmed Aladin vagy Julio Eveira do Santos aki meglengeti kaveszin fszat aztan elrepit a varazsszonyegen egy uj elmenybe persze csak miutan megkerte a kezed, de azert jotanacs, hogy ezt az “en komolyan tervezek” szoveget felejtsd el mert sajat tapasztalataim alapjan ez eleve elrontja, (mivel senki sem szereti ha igy racuppannak az elejen) hagyni kell majd alakulni ne eld bele magad mert csak csalodnal. Meg ez a lanykeres...Komolytalan. Bar gondolom minden almod a latin szereto feher lovon szoval beszelhetek en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!