Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan magyar srác, bárki, nem pont itt, csak Magyarországon, aki úgy néz ki mint a fiatal David Gallagher?
Te biztos jobban nézel ki :)
Ízlésről vitázni felesleges, nekem ő az álompasi, másnak biztos nem, de nem kell idejönni fikázni.
De azért köszönöm felettébb hasznos és értelmes hozzászólásodat, értékelem az erőfeszítésed!
Már miért lenne meleg?
Szerintem az, hogy külső alapján ítélsz ès megkérdőjelezed valaki férfiasságát, fikázás.
De csak hogy tudd, ez a "meleg fiu" több mint egy évig tolta Megan Fox-ot...
De nem is az volt a kérdés, hogy mit gondoltok a képen látható személyről, szóval megköszönném, ha innentől kezdve a kérdésemre válaszolna aki ír.
Bár nem tudom, mi b*zis lenne benne...
A szőke haja? A zöld szeme? A telt ajka? Nem tehet róla, hogy ilyen adottságokkal született. Eseteleg a fülbevaló? Rengeteg pasinak van, a bátyámnak is, attól még nem meleg...
Ez az ember nem meleg, miből feltételezitek, hogy a hasonmása az lenne? Minden embernek van valahol egy hasonmása, én őt akarom megtalálni, remélve, hogy vagy 5 évvel fiatalabb Davidtől (30).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!