Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi srác magyar lánnyal, működhetne?
A kérdés felmerülése és tartalma is egyértelműen tiniproblémára utal...
Amúgy nálunk a családban sokan választottak külföldi társat, ez önmagában nem precedens nélküli dolog, sőt.
Nem vagyok naiv, egyáltalán. :)
Engem csak az érdekelt, hogyha hosszútávra szeretnék tervezni, megéri-e nekivágni egy ilyen dolognak vagy sem. Ezért voltam kiváncsi tapasztaltak véleményére.
Mivel messze lakik, még nem volt alkalmunk találkozni, de ettől függetlenül a lehetőségekhez mérten (internet) megismerkedtünk valamilyen szinten. Ezt szeretném tovább vinni és ha jól megy minden, belevágni. Sokan szerintem félreértelmeztek.
Bele akarsz vágni egy kapcsolatba egy olyan emberrel, akivel még soha nem találkoztál, de aki ennek ellenére már most fűt-fát ígérget neked.
És ezek után úgy érzed, hogy nem vagy naiv? Kislányom, ez a csávó a hülyítgetés minden trükkjét beveti - ismeretlen embernek olyat mondani, hogy megkérné a kezét meg ideköltözne csak miatta? Le merném fogadni, hogy csak arra játszik, hogy legyen valaki, akit majd itt is dughat nyáron. De ha nekünk nem hiszel, majd rájössz magadtól :) Persze én kívánom, hogy ne így legyen, csak azért volt már dolgom jópár pasival és eléggé kiismertem a módszereiket.
Nem miattam költözne ide, Jézusom. :D Itt fog tanulni, azt is leírtam a kérdésben.
Mellesleg a kérdésem nem az volt, összejöjjek-e vele internetes ismerkedés után és elvegyen feleségül, hanem hogy ha minden jól menne a találkozás után is, van-e értelme egy külföldi személlyel kapcsolatot indítani, akivel csak angolul tudunk beszélgetni. Szerettem volna hallani tapasztalatokat. Az első 2-3 válaszadó értette a kérdés lényegét.
Volt egy külföldi barátom, nagyon jó volt, amíg tartott, DE.
Persze, cuki, mikor bevezeted a te hozott világodba (mi mindketten külföldön voltunk magunknak, nem tudom, érthetően fogalmazok-e:D), de néha rossz, hogy a közös nyelvben nincsenek meg a szavak, kifejezések, amiket keresel vagy nem érti a referenciáidat. Voltunk mindkettőnk szülőországában látogatni, és nem volt jó, hogy a családokból mindig kilógott a hozott személy. Pl. egymás nagyszüleivel sehogy sem tudtunk beszélni, nekem ő a szüleimmel sem.
Én sok sikert kívánok neked amúgy hozzá, cukin hangzik, találkozz vele, ha adódik a lehetőség mindenképp szerintem.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!