Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldi srác magyar lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi srác magyar lánnyal, működhetne?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, lehet nem épp jó a kategória, de nem tartom tini problémának sem, amit írni fogok. Az a helyzet, hogy megismertem interneten egy külföldi fiút. Angolul beszélgetünk (nem mondom hogy tökéletesen megy az angol, mert vannak kifejezések amelyeket még nem ismerek), de jóideje gördülékenyen beszélgetünk. A srácnak Magyarországon él a testvére, így évente egyszer itt tartózkodik. Nagyon szereti Magyarországot. Már-már olyan szinten beszélgetünk, mintha együtt lennénk. Nagyon kedveljük egymást, ezt a másik tudtára is adjuk. Nyáron fog újra Magyarországra jönni, akkor tervezünk találkozni. Tényleg úgy érzem, mintha már most távkapcsolatban lennék. Már azt is mondta, hogy megkéri a kezem, és Budapestre költözik hogy itt végezze el mesterfokon a tanulmányait. Tudom, hogy gyerekesen hangzik… De ő egy érett, komoly és tényleg nagyon normális srác, teljesen normális családból. Nem tudom, hogy komolyan gondolja-e, de én nagyon szívesen benne lennék. Szerintetek működne egy ilyen kapcsolat? Csak angolul tudunk beszélgetni, az ő anyanyelve spanyol. Az ő bátyja, aki Budapesten él, szintén egy magyar lánnyal van együtt. Tehát tényleg komolyan gondolhatja. Én sok fiatal lánnyal ellentétben komolyan tervezek, szóval az ilyen terveket és komolyan veszem. Nekem nem életem a pasizás, egy komoly kapcsolatra vágyom. Normális válaszokat várok olyanoktól, akik hasonló helyzetben vannak vagy ismernek ilyet!
2018. jan. 3. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

A kérdés felmerülése és tartalma is egyértelműen tiniproblémára utal...

Amúgy nálunk a családban sokan választottak külföldi társat, ez önmagában nem precedens nélküli dolog, sőt.

2018. jan. 3. 13:49
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok naiv, egyáltalán. :)

Engem csak az érdekelt, hogyha hosszútávra szeretnék tervezni, megéri-e nekivágni egy ilyen dolognak vagy sem. Ezért voltam kiváncsi tapasztaltak véleményére.

Mivel messze lakik, még nem volt alkalmunk találkozni, de ettől függetlenül a lehetőségekhez mérten (internet) megismerkedtünk valamilyen szinten. Ezt szeretném tovább vinni és ha jól megy minden, belevágni. Sokan szerintem félreértelmeztek.

2018. jan. 3. 14:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Bele akarsz vágni egy kapcsolatba egy olyan emberrel, akivel még soha nem találkoztál, de aki ennek ellenére már most fűt-fát ígérget neked.

És ezek után úgy érzed, hogy nem vagy naiv? Kislányom, ez a csávó a hülyítgetés minden trükkjét beveti - ismeretlen embernek olyat mondani, hogy megkérné a kezét meg ideköltözne csak miatta? Le merném fogadni, hogy csak arra játszik, hogy legyen valaki, akit majd itt is dughat nyáron. De ha nekünk nem hiszel, majd rájössz magadtól :) Persze én kívánom, hogy ne így legyen, csak azért volt már dolgom jópár pasival és eléggé kiismertem a módszereiket.

2018. jan. 3. 18:27
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem miattam költözne ide, Jézusom. :D Itt fog tanulni, azt is leírtam a kérdésben.

Mellesleg a kérdésem nem az volt, összejöjjek-e vele internetes ismerkedés után és elvegyen feleségül, hanem hogy ha minden jól menne a találkozás után is, van-e értelme egy külföldi személlyel kapcsolatot indítani, akivel csak angolul tudunk beszélgetni. Szerettem volna hallani tapasztalatokat. Az első 2-3 válaszadó értette a kérdés lényegét.

2018. jan. 3. 19:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt fog élni, akkor persze. Ha neked megfelel, hogy angolul beszéltek, semmi akadálya.
2018. jan. 3. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy külföldi barátom, nagyon jó volt, amíg tartott, DE.

Persze, cuki, mikor bevezeted a te hozott világodba (mi mindketten külföldön voltunk magunknak, nem tudom, érthetően fogalmazok-e:D), de néha rossz, hogy a közös nyelvben nincsenek meg a szavak, kifejezések, amiket keresel vagy nem érti a referenciáidat. Voltunk mindkettőnk szülőországában látogatni, és nem volt jó, hogy a családokból mindig kilógott a hozott személy. Pl. egymás nagyszüleivel sehogy sem tudtunk beszélni, nekem ő a szüleimmel sem.

Én sok sikert kívánok neked amúgy hozzá, cukin hangzik, találkozz vele, ha adódik a lehetőség mindenképp szerintem.

20L

2018. jan. 3. 21:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez az egy ellenvetésem van nekem is az egészben. :( Hogy ez így hogyan működne. De majd kiderül. Köszönöm, hogy leírtad ezt, hasznos volt! 😊
2018. jan. 3. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!