Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100kg körüli nővel összejönnétek?
"Akkor ki az itélkező???? Semmit nem tudsz rólam. "
Valóban belement a kérdező az adok-kapokba, de azért ne felejtsük el, hogy kapott már rendesen előtte. Az ítélkezést eleve én említettem szerintem, nem ő.
Igen ,sokan belem kötöttek , olyanokat amit Nemhiszem hogy jogos volt.
Én is nézek tükörbe és állok mérlegre tudom hogy sok de igazából nem ez volt a kérdés.
Gúnyolódó vagy kedves utolsó ,én örülnék neki a legjobban hidd el ha nem ezt kellene mondanom hogy a hormonrendszerem tropa ,lehet gyerekem se lehet majd ...
Ehhez képest ha a túlsúly oka az lenne hogy szeretem a francia krémest ..Bar az lenne , senki sem akar beteg lenni!!!
Kérdező! Csak egy sarkos példát hoznék fel.
A nőket érdekli,miért nem keresel többet,miért nincs jobb autód,vezető beosztásod stb például?Ugye nem.És az sem érdekli őket,hogy ha fogadkozol,hogy majd egyszer,valamikor sokat fogsz keresni,lesz jobb kocsid,munkád stb. Hanem nem jönnek össze veled,és kész.
Na látod ugyanúgy,engem se érdekel,hogy miért vagy 100 kiló,és hogy majd a távoli jövőben lefogynál e,hanem egyszerűen nem jönnék veled össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!