Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100kg körüli nővel összejönnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100kg körüli nővel összejönnétek?

Figyelt kérdés
Alacsony és duci,ápolt és rendes.

2020. febr. 28. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 A kérdező kommentje:
Nagyon jó hogy a párkapcsolati tanács kérdés most orvosi és fogyis kérdéssé alakult.
2020. márc. 6. 10:38
 72/83 anonim ***** válasza:
68%

"Akkor ki az itélkező???? Semmit nem tudsz rólam. "

Valóban belement a kérdező az adok-kapokba, de azért ne felejtsük el, hogy kapott már rendesen előtte. Az ítélkezést eleve én említettem szerintem, nem ő.

2020. márc. 6. 11:11
 73/83 A kérdező kommentje:

Igen ,sokan belem kötöttek , olyanokat amit Nemhiszem hogy jogos volt.

Én is nézek tükörbe és állok mérlegre tudom hogy sok de igazából nem ez volt a kérdés.

2020. márc. 6. 11:14
 74/83 anonim ***** válasza:
33%
Az jobb, ha fogsz magadnak egy kövér fetisisztát vagy egy feedert, aki majd vissza fog húzni és zsarolni, amikor neadjisten tényleg fogyni akarsz majd? Előb tedd rendbe magadat, utána találhatsz valaki, aki tényleg önmagadért szeret. Persze tudom, hormon bajok stb, a sziklaszilárd kifogás megvan, soha nem fogsz megváltozni.
2020. márc. 6. 11:50
 75/83 A kérdező kommentje:

Gúnyolódó vagy kedves utolsó ,én örülnék neki a legjobban hidd el ha nem ezt kellene mondanom hogy a hormonrendszerem tropa ,lehet gyerekem se lehet majd ...

Ehhez képest ha a túlsúly oka az lenne hogy szeretem a francia krémest ..Bar az lenne , senki sem akar beteg lenni!!!

2020. márc. 6. 12:00
 76/83 anonim ***** válasza:
71%
72!!! Nem. A kerdezo gondolta hogy "sport lady fitnesa cica" vagyok. Attol meg h heti 3x sportolok nem leszek az. Minden embernek ennyit kene az egeszsegenek megorzese erdekeben.
2020. márc. 6. 13:04
 77/83 A kérdező kommentje:
Támadásra Enis támadással tudok reagálni, és ez még mindig kedvesebb volt mint amiket én kaptam ( mint igénytelen vagy hasonló jelzők)
2020. márc. 6. 13:20
 78/83 anonim ***** válasza:
18%
Persze. Meet legjobb védekezés a támadás, magába néznie az embernek nehezebb....
2020. márc. 6. 16:09
 79/83 anonim ***** válasza:
34%
Bocsi, 74%-os, de egy kicsit túltoltod már. Nem kell belerúgni a kérdezőbe, meg mi az, hogy te beszélsz az ő orvosával? Szerintem igyál egy teát és próbálj lenyugodni. :)
2020. márc. 6. 17:01
 80/83 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Csak egy sarkos példát hoznék fel.

A nőket érdekli,miért nem keresel többet,miért nincs jobb autód,vezető beosztásod stb például?Ugye nem.És az sem érdekli őket,hogy ha fogadkozol,hogy majd egyszer,valamikor sokat fogsz keresni,lesz jobb kocsid,munkád stb. Hanem nem jönnek össze veled,és kész.

Na látod ugyanúgy,engem se érdekel,hogy miért vagy 100 kiló,és hogy majd a távoli jövőben lefogynál e,hanem egyszerűen nem jönnék veled össze.

2020. márc. 6. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!