Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100kg körüli nővel összejönnétek?
Figyelt kérdés
Alacsony és duci,ápolt és rendes.2020. febr. 28. 11:13
23/83 anonim válasza:
Azért az "ápolt" meg a 100 kiló valahogy nekem ellentmondásos.
24/83 MolotovPunk válasza:
Szép arca van és haja,akkor enyhén molett nővel simán összejönnék.Volt már 75-80 kg-os barátnőm.Viszont a 100kg az már sokan tűnik.Persze ez magasságtól is függ.Túlsúlyos nővel azért én sem jönnék össze,mivel én meg eléggé vékony férfi vagyok 76 kilómmal és emellett magas is.
25/83 MolotovPunk válasza:
Egyébként 100kg-os nő is tud maga mellé megfelelő partnert találni.Pl.190cm Magas nagydarab 120 kilós férfit.Ismerősi körömben is van ilyen.
26/83 anonim válasza:
Nem. Én se vagyok ekkora, férfiként, magasként.
28/83 anonim válasza:
😱Uristen!Te nagyobb vagy mint én.
Én 100+vagyok,csak izomban.
A térfogatom kisebb..
29/83 anonim válasza:
Ápolt??? Aha, 100 kilóval tuti :"D
30/83 anonim válasza:
Azert latom megjelent a harci elefant osztag es lepontoztak mindenkit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!