Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100kg körüli nővel összejönnétek?
110 kg-os nő vagyok, van férjem és így is lenne lehetőségem ismerkedni, ha egyedül élnék. Tehát vannak férfiak, akik elfogadják, esetleg kedvelik az ilyen alkatot.
Ne a gyk népe legyen a kiindulópont. Itt mindenki tökéletesen néz ki és olyan testű párt is keresnek. De végülis senkinek nincs párja, tehát a dolog valahol mégiscsak hibádzik.
Bocsi, hogy nőként válaszolok.
Kérdező, a betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.
Azonban, az országunk a legelhízottabb ország Európában és élvonalban vagyunk a világranglistán is. És nyilván nem azért, mert annyi a hormonális beteg itt.
A magyarok 80%-a azért kövér, mert egészségtelen mozgásszegény életmódot folytat! Ez tény! Nincs mit szépíteni.
És ehhez a 100 kg-hoz milyen magasság tartozik? Mivel az se mindegy, hogy pl. valaki 160 centihez ennyi vagy mondjuk 180 centihez.
Én igen, nagyon is összejönnék. Szeretem ha egy csaj teltebb, szeret enni és nem diétázik. :)
28/F
Annyira,mint amennyire te összejönnél egy 150 cm es pasival.
Asszem ez így egyenjogú.
Ti a magasságot szabjátok meg,mi a kilókat.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!