Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100kg körüli nővel összejönnétek?
de miért van ennyi kiló? ha ápolt vagy és igényes akkor hogy fajulhatott el igy a dolog?
én sosem értettem azokat a duci nőket akiknek márkás ruhájuk van, tökéletes haj, műköröm tip-top smink stb ha ennyire adnak a külsejükre miért nem járnak sportolni vagy kezdenek el normálisan enni?
Fogamzásgátlót szedtem ,ami teljesen szétcseszte a hormonháztartásom ,amíg az nem áll helyre esélytelen fogyni.
Járok orvoshoz ezzel a problémával.
"Fogamzásgátlót szedtem ,ami teljesen szétcseszte a hormonháztartásom ,amíg az nem áll helyre esélytelen fogyni."
Ilyen nincs :) egyáltalán nem eselytelen fogyni csak nehezebb, de el lehet kezdni, igenis menni fognak le a kilok, nem olya gyorsan de menni fognak.
Nincs olyan homronzavar ami miatt ESELYTELEN lenne a fogyás. Olyam van, ami miatt nehezebb. Ezt az endokrinologusom mondta, nekem is gond van a pajzs.irigyemmel. Es igaza volt. Eljataroztam magam és csinálom ami kell a jobb alakhoz. Kifogás kifogás kifogás...
Ne a fogyókúrával szenvedjél, hanem olyan ferfit keress, aki szereti az ilyen testalkatú nőket.
Itt hiába teszel fel kérdést, csak a rosszindulatú fogyókúrás tanácsokat adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!