Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100kg körüli nővel összejönnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100kg körüli nővel összejönnétek?

Figyelt kérdés
Alacsony és duci,ápolt és rendes.

2020. febr. 28. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező!

Egy valamire azért felhívnám a figyelmed.Az,hogy a 140 kg os nő rengeteg pozitív választ kapott téged ne vigasztaljon egy kicsit sem.Mert pontosan az ilyen megerősítések,meg a "fogadd el magad marhaságok" azok,amik álságosan megnyugtatnak téged.Hogy nincs is itt semmi probléma.Minden rendben van.Én csak 100 kiló vagyok,van akinek bejövök stb..

Szerencsére nem veszed sértésnek az értelmes hozzászólók véleményét,ahogy olvasom,és ez pozitivum.Nem kell beletörődni!!

Sikerülni fog,csak akard,és ne elfogadd!!!

2020. márc. 5. 15:09
 52/83 A kérdező kommentje:

Nemtudom,hogy ki mondta hogy nem teszek érte ,jelenleg is orvosi kezelés alatt állok. És maga az orvos is megmondta ,ha ez helyreáll akkor a fogyás is menni fog jobban.

Én magam is írtam,hogy a 80kg jobban éreztem magam de nem szeretnék ígysem magányos lenni, attól még ember és nő vagyok.

2020. márc. 5. 16:25
 53/83 anonim ***** válasza:
72%

Te irtad h hormon bajaid vannak jarsz vele orvoshoz es addig eselytelen a fogyas. Magyaran nem is sportolsz, etkezel normalisan. Reszedrol azzal teszem a fogyasért hogy orvoshoz jarsz. Pedig ha elkezdeni IGAZÁN tenni erte akkor elobb meglenne az eredménye. Ennyi.

Nincs olyan hogy addig ESELYTELEN csak lassabban megy ahogy irtam is már....

2020. márc. 5. 19:47
 54/83 A kérdező kommentje:

Akkor vitatkozz az orvosommal ,privátban szívesen megadom a számát.

Konkrét kérdésem volt azt mondta rá szó szerint :így esélytelen a fogyás.

2020. márc. 6. 05:38
 55/83 A kérdező kommentje:

Normálisan étkezem ,épp emiatt derült ki a hormon probléma, mivel ugyanannyit étkezés mellett Híztam.

Kb mintha 3szor annyit ettem volna mint korábban,de nem!!!

Nem gondoltam a fogamzásgátlóra mert előtte évekig szedtem gond nélkül, és a súlyom is tartottam. 😞

2020. márc. 6. 05:41
 56/83 anonim ***** válasza:
77%

"De mitől jobb az a válasz neked hogy NEM NEM JÖNNÉK ÖSSZE VELE. Mint az hogy "nem nem jönnék össze vele,de javaslom hogy fogyjon"."

Ezzel kapcsolatban két dolgot említenék:

1: a kérdező nem kért tanácsot. Amire mostanában rájöttem az az, hogy nagy fokú arrogancia kérdés nélkül feltételezni, hogy a kérdező pl nem éri fel ésszel, hogy fogynia kellene, vagy, hogy nem próbálja meg.

2: itt első sorban nem is az illedelmes, támogató tanácsadásokról van szó, hanem az ítélkezésről, mint pl "ne keress kifogást", vagy "hogy nevezheted magad ápoltnak 100 kilósan". Ezek nem tanácsok, ezek feltételezések, ítélkezések. Márpedig ezek ellenállást és védekezést váltanak ki nagyjából bárkiből.

2020. márc. 6. 09:22
 57/83 A kérdező kommentje:

Hát igen biztosan ápoltAbb nekik egy 48kg s zsíros hajú,büdös akárki csak mert sovány.

A kettő nem ugyanazt jelenti.Nem felejtettem el adni magamra és tisztálkodni csak mert Meghíztam,meg akik ilyet irnak hogy nem érdekel és nem teszek érte,megadom az orvosom számát szívesen nem kevés idő,energia jah és pénzbe kerül.

2020. márc. 6. 09:41
 58/83 anonim ***** válasza:
86%

Bocs de pl a "ne keress kifogást" miért lenne itelkező??? Agyam eldobom.

Látszik, hogy te sem sportolsz.

Legtöbb sporttal kapcsolatos motivaciós videobqn 8s megemliti a kifogást, hogy ne keress, vagj bele, oldd meg, akard, küzdj. stb. Ez minden csak nem itelkezo, sokkal inkább motiváló.

Amúgy ok. Kuldd el az orvosod számát és a neved, simán megbeszélem vele hogy egy idiota hogy ilyet mondott. Mert az.

2020. márc. 6. 10:13
 59/83 anonim ***** válasza:
63%

Én se értem mi köze a túlsúlynak az ápoltsághoz. Sok vékony ember bűzlik, mint a szardínia, mert lusta fürödni, stb. És attól, hogy valaki vékony, attól még lehet, hogy az egyénisége egy kalap xar, mint ahogy bozonyítja itt is sok ember hozzászólása. Inkább legyen valaki kövér, csak ne legyen tirpák, arrogáns, lenéző.

Kevés ember ismeri el, hogy nem minden a kinézet. És rengeteg túlsúlyos, vagy dagadt, (vagy ahogy nevezni akarjátok) ismerősöm él boldog párkapcsolatban, ahol nem cseszegetik a fogyókúrával egymást. Igen, tudom egészség. De én rengeteg vékony egészségtelen embert látok és azt is látom, hogy a csontkollekciók sem élnek tovább, mint a túlsúlyos emberek.

Ja, és ami érdekes számomra, hogy a sok büszke, jó testű ember MAGÁNYOS. Akkor miért magányosak, ha jó a testük? Talán azárt, mert az egyéniségük egy kalap xar? Mert gonoszak, rosszindulatúak, beképzeltek? Csak nem azért?

2020. márc. 6. 10:16
 60/83 A kérdező kommentje:

Te is szinten orvos vagy hogy ilyet mersz írni?

Felül bírálni a diagnózisát ,ami nem abból áll

Hogy oké te 100kg vagy és akkor az fuhh,hanem az előző betegségekkel vérképpel cukorral stb tisztában van.

Nem kellene úgy ítélkezni és akadékoskodni,hogy nem ismered a dolgok hátterrét!

2020. márc. 6. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!