Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan szép ápolt hajú és szép arcú 165-170 cm es lánnyal aki 80 kg körüli, azaz duci?
Nem tudom mert nekem ezek csak számok.
Ha ránézek és tetszik arcra és testre is akkor nem kizárt, de ha úgy duci, hogy gyűrődik rajta a háj mint egy Michelin babán akkor nem.
Őszintén? Nem. És nem a külseje miatt.
Az, hogy valaki hogyan néz ki testileg, elsősorban az életmódjától függ. Én sportolok, futok, egészségesen étkezem, pörgök egész nap a munkában, aktív életet élek, hétvégente szeretek kirándulni, túrázni.
Két ennyire eltérő életmódot nagyon nehéz összeegyeztetni.
#6:
Te összejönnél egy dagi fickóval?
Megerősítem, én is 82 kiló vagyok, pedig nem zabálok össze-vissza, szívesen sétálok vagy kirándulgatok. Elárulnám azt is, hogy amíg a sok 50 kilós kis pitsa ismerősöm kifullad 2 emeletnyi lépcsőzéstől, én ennyit még csak meg sem érzek, és egyéb egészségügyi panaszaim sem voltak soha. Persze könnyű tudatlanságból szövegelni a túlsúly okairól, és kényelmesebb megmagyarázni, hogy ilyen meg amolyan következtetés vonható le az emberek testalkatából a jellemükre, mint beismerni, hogy simán csak nem áll fel a pöcök egy 70+-os csajra.
Ennek ellenére azt tapasztalom, hogy vannak egy páran, akiknél így is szóba jöhetek, sőt. Egyrészt nehéz számok alapján elképzelni konkrét testeket, másrészt a megfelelő öltözködés, igényesség, stílus, szép arc sokat dob a megjelenésen. Közhelyesen hangozhat, de a kisugárzás/összkép számít, na meg mindenekelőtt a személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!