Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan szép ápolt hajú és szép arcú 165-170 cm es lánnyal aki 80 kg körüli, azaz duci?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 17:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
19%

"Persze könnyű tudatlanságból szövegelni a túlsúly okairól, és kényelmesebb megmagyarázni, hogy ilyen meg amolyan következtetés vonható le az emberek testalkatából a jellemükre, mint beismerni, hogy simán csak nem áll fel a pöcök egy 70+-os csajra."

1. A túlsúly oka 95%-ban a lustaság és igénytelenség, legfeljebb csak a maradék 5% az, akinél örökletes hormonprobléma áll a háttérben. Ez tény, kár is vele vitatkozni.

2. Nekem egyáltalán nem esik nehezemre beismerni, hogy nem áll fel a fa5zom egy gusztustalan hájgombócra, de emiatt nem fogom szarul érezni magam, mert hát a férfiak nagy része így van ezzel. Csak másoknak lehet, hogy van annyira jó képzelőereje, hogy szex közben egy jó testű nőre gondolnak, és akkor feláll.

3. Lehet, hogy most még lépcsőzöl két emeletet, de lehetsz maximum 20 éves. Majd 40 éves korodban térjünk erre vissza. Ha még élsz.

2017. máj. 22. 18:19
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
11.: ilyen parasztra én se nedvesedek be, ne aggódj
2017. máj. 22. 18:21
 13/22 anonim ***** válasza:
22%

Hát persze, hogy nem. Egy koncerten vagy fesztiválon meg mégis alig bírom levakarni magamról az ilyen hájzsákokat, akik kicsit becsiccsentenek, és mindenáron meg akarják rakatni magukat.

Nincs annál nevetségesebb, és egyben gusztustalanabb látvány, mint amikor egy ilyen úthenger odajön hozzád, és próbál szexin rád mosolyogni, vagy még rosszabb, kihívóan táncolni, és csak hullámzanak azok a hurkák, lebegnek a karon lógó hájfodrok, vááá... rémálom.

De tudod mit? Tegyük fel, hogy elhiszem a sértődött hisztidet, nem nedvesednél rám, oké. Én ennek roppantul örülök, mert legalább eggyel kevesebb tank-aranka támad be, amikor bulizni megyek.

2017. máj. 22. 18:27
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

1. Jaja, te már csak tudod, mi a tényállás. Ha ilyen talpraesetten és ellentmondást nem tűrően fejezed ki magad, akkor tuti igazad van, a végén még én is elhiszem.

2. Milyen jogon nevezel bárkit is "hájgombócnak", pláne gusztustalannak, amíg még látni se láttad? Lehet, hogy él a fejedben egy kép, ami az agyadba villan, valahányszor meghallod azt a szókapcsolatot, hogy "80 kilós nő", de semmi garancia nincs rá, hogy az fedi a valóságot. Kb. bármibe le merem fogadni, hogy napi szinten sétálnak el melletted csajok hasonló testsúllyal, de mivel fingod sincs a témához, lazán félresaccolod, hogy mennyit nyomnak a mérlegen.

A többi férfi nevében felesleges nyilatkoznod, jobban meg tudom ítélni nálad, hogy hányaknak állt fel rám eddig. Ez is tény.

3. Többek között itt mutatkozik meg az a tudatlanság, amiről beszéltem.:D Van rajtam 10, maximum 20 kiló fölösleg (megjegyzem, ennyi volt már 5 éve is, tehát nem folyamatos hízásról van szó), és máris veszélyben forog az életem, meg vannak számlálva a napjaim, esélyem sincs megérni a 40 éves kort.:D Kicsit el vagy tájolva azt illetően, hogy hol kezdődik az egészségre komoly kockázatot jelentő elhízás. Majd ha hajlandó leszel egy pillanatra kiszállni a saját seggedből, kérdezz utána egy orvosnál egész nyugodtan.

#9 voltam, puszika.

2017. máj. 22. 18:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejönnek a ducik.

25F

2017. máj. 22. 18:50
 16/22 anonim ***** válasza:
30%

# 14

1. Teszek rá, mit hiszel. De szemmel láthatóan nehezen fogadod el azt a tényt, hogy a többségnek nem tetszik a bojlertested, ezért inkább hisztizni kezdesz.

2. 165 centihez a 82 kiló már az elhízott kategória, tök mindegy, hogy látom-e, vagy sem.

És ezt szerencsére nem te döntöd el, hanem van erre egy WHO ajánlás, ha hallottál már a BMI-ről, akkor szépen kiszámolhatod: 30 feletti a testtömeg-index, ami már első fokú elhízás, és ez ennyire fiatalon nagyon nem egészséges, mert azt vetíti előre, hogy pár évtized múlva már úgy kell gurítania valakinek, ha helyet akarsz változtatni.

3. Lásd 2.

De ha te jól érzed magad egy tesznye zsírgolyóként, akkor hajrá, nem mondom, hogy egészségedre, mert nagyon nem az, és amikor 40 évesen megkapod az első infarktusodat, akkor majd te is rájössz.

2017. máj. 22. 19:03
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

figyu 4#-es én 36 éves vagyok sportoló 81 kg és 170 cm, férjnél vagyok és az uram is sőt a kislányom is sportol. Nem igazán értelek. 4 éves korom óta sportolok, idestova 30 éve versenyszerűen, csak a terhesség alatt hagytam abba.

Velem is összejöttek, nekem is vannak olyan barátaim akik nálam nagyobbak (én spec izmos vagyok) és van aki husika de mind egytől-egyig talált társat. Az a lényeg, hogy jól érezd magad, legyél egészséges és soha ne azzal foglalkozzál, hogy "összejönnének-e veled" azzal foglalkozzál, hogy te összejönnél-e velük. Mindig a nő választ, ezt sose felejtsd el.

2017. máj. 22. 19:30
 18/22 anonim ***** válasza:
94%

Az a legszebb az egészben, hogy a saját feltételezéseidet tálalod tényként, és úgy építesz rájuk érveket. Sehol sem írtam a magasságomról vagy az életkoromról pl., nem tudom, honnan vetted ezeket az adatokat.

A BMI-ről csak annyit, hogy a legnagyobb hibája, hogy figyelmen kívül hagyja az izom és a zsír mennyiségének arányát a testen, nemhiába szokás kihangsúlyozni a testzsírszázalék fontosságát. Iránymutatónak jó a testtömeg-index számítás, de önmagában nem elegendő annak a megítéléséhez, hogy ki mennyire van elhízva. Ezt sem én találtam ki.

Ha kettőnk közül valaki képtelen elfogadni valamit, akkor az te vagy, méghozzá azt, hogy egy nem vékony nő is lehet vonzó a férfiak jelentős részének a szemében. Hiába próbálsz győzködni ennek az ellenkezőjéről, ha a saját bőrömön tapasztalom, mi a helyzet. Nem tudom, miért fáj neked annyira, hogy ilyen is van, senki sem kötelez rá, hogy dugjál molett nőket.

Tulajdonképpen napestig magyarázhatnám, miért baromság ez a szívrohamos ijesztgetés, amit immár két komment óta nyomatsz, jöhetnék neked a lassan 75 éves nagyanyámmal, aki egész életében kövérebb volt nálam, mégsincs kutya baja se, te már eldöntötted, hogy meg fogok halni 40 évesen, szóval bizonyára így is lesz, nem érdemes vitába szállnom vele.

Be is fejezem a válaszolgatást ebben a topicban, inkább elmegyek kiélvezni a hátralévő éveimet, amíg még nem késő.

#14 voltam.

2017. máj. 22. 19:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem illünk össze, így nem.
2017. máj. 22. 22:36
 20/22 anonim ***** válasza:
55%

A kérdés úgy szólt, hogy "...azaz duci".

Ismétlem: DUCI.

Nem a sportos, izmos 80 kg-os nőkről volt szó.

Ezért kár volt lepontozni azokat, akik szerint ez már elhízott kategória.

Persze okoskodni könnyebb, mint belátni, hogy a kinézet és az életmód között szoros összefüggés van.

#4-es válaszoló voltam.

2017. máj. 23. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!