Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100kg körüli nővel összejönnétek?
Kérdező, aki 48 kilós és csöpög a hajából a zsír, az is igénytelen, meg aki szét van hízva és nő létére 100 kiló, az is igénytelen, csak máshogy.
Nekem is hormonproblémáim vannak, sorolom: PCOS, inzulinrezisztencia, prolaktintúltermelés, progeszteronhiány, pm alulműködés, és az LH-FSH arányom sem a legjobb. Ha ezeknek utánanézel, kb. bármelyik önmagában hízással jár, hát még együtt ezek... és 162 cm-hez vagyok 56 kiló, de úgy, hogy rengeteg izom van rajtam. Azért, mert 6 éve folyamatosan sportolok, normálisan eszem. Amint láttam, hogy zsírosabb vagyok és a szokásos sporttal és diétával sem javul, rögtön elmentem 7, azaz 7 orvoshoz, amíg meg nem találtam a számomra legjobbat és megkezdtük a kezelést a diagnózis után.
Annyi a titok, hogy nem akkor kell észbekapni, amikor az ember már 70-80-90 stb. kiló, hanem a legelső indokolatlan pár kiló mellett.
Egyes nagyon csinos és nagyon sport ladyk fittnes cicák
Még egy orvos döntését is felül bírálják, fogalmuk sincs a dolgokról.
Plusz 10kgnál is volram orvosnál aki akkor hazaküldött hogy minden rendben és ilyen random fogyassz sok zöldséget gyümölcsöt tanàcsal hazaküldött.
Éltem az eletem dolgoztam minden stb és a Kilók ugyanúgy jöttek fel pedog nem ettem 3szor annyit.
Az első doki Sztk s volt látszik is a másik meg a mostani jo orvos
Aki kitalálta mi okozza a hizast
De gatyám rámegy
Akkor ki az itélkező???? Semmit nem tudsz rólam. Nem vagyok orvos, de diplomás apoló, patholgus asszisztens és aki volt hasonló helyzeztben,mint te es igen tudom, hogy az orvosod teved.
Attól meg hogy valaki orvos, nem isten...hányszor hallottuk hogy hibáztak? nem jol jártak el?? Igen felülirom amut mondott.
Miért nem küldöd a számát es a nevét/ neved privátba? 2clx irtad le hogy ha kell küldöd...sehol semmi...
Mert még nem válaszolt,hogy megadhatom e az elérhetőségét.
Akinél először jartam orvos rosszabb volt sokkal, a mostani tényleg ő úgy érzem segít. Nem random tanácsokkal mint igyál vizet meg egyel gyümölcsöt ...hanem az okot akarja megszüntetni.
"Plusz 10kgnál is volram orvosnál aki akkor hazaküldött hogy minden rendben és ilyen random fogyassz sok zöldséget gyümölcsöt tanàcsal hazaküldött." - nem csodálkozom, én az SZTK-ban kezdtem, és kb. ugyanez: "maga vékony, menstruál, nincs semmi baja". Ezért mentem el 6 másikhoz, mert a bullshit detektorom nem egyszer bekapcsolt. Az is segített, hogy rengeteget utánajártam a témának.
Szóval, igen, érdemes megkérdőjelezni, amit az orvos mond, főleg endokrinológiában, 7 orvos mind mást mondott, ez sajnos ilyen.
Akkor sajnos anyagilag nem fért bele a magán orvos, most is megérzem kb azt a viccet hogy így azért fogok lefogyni mert emellett nem marad pénzem kajára 😀
Persze ennyire nem rossz a helyzet azért.
"Akkor vitatkozz az orvosommal ,privátban szívesen megadom a számát"
"megadom az orvosom számát szívesen"
"még nem válaszolt,hogy megadhatom e az elérhetőségét."
Bocs de ebböl látszik hogy hazudsz. Csak nem értem kinek. Nekem vagy magadnak? En feladom..
Ui: ápoltságnak és igénytelensegnek több perspektivája van. Nem csak az hogy mosakodik az ember.
Kikerestem nektek a szavak jelentését:
Ápolt jelentése: Gondozott külsejű, amelyen látszik a gondosság és figyelmes bánásmód.
Igénytelen: Hanyagságot tükröző, amelyen látható a gondosság hiánya.
Én ebben az orvosban bízok, szimpatikus nem nagy arcú ...
De amit írtál le sokkolt, nincs lehetőségem még 5-6 helyre elmenni másokhoz hogy szerintük mi a gond. Bar a hormon panel és a terhelése a cukor kimutatta.
Nem hazudok nincs okom rá!
Én már irtam volna be a nevet címet úgy szólt rám a tesom ,hogy ezt nem kellene csak úgy barkinek megadni a neten mikor azt sem
Tudni ki van a gep túloldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!