Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100kg körüli nővel összejönnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100kg körüli nővel összejönnétek?

Figyelt kérdés
Alacsony és duci,ápolt és rendes.

2020. febr. 28. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
73%

Ne ítélkezzetek, egyáltalán nem biztos, hogy kifogásokat keres, vagy, hogy igénytelen lenne! Váratlan helyzetben találta magát, nem tudja mit tegyen, és ehhez még folyamatos minősítéseket kap tőletek, természetes, hogy védekezik és magyarázkodik.

Egyetértek azzal, hogy igenis le tudsz fogyni a felborult hormonháztartás ellenére is, de egyúttal igazad is van: valóban sokkal nehezebb. Ez igazságtalan, de sajnos ez van. Kezdj el orvoshoz, dietetikushoz járni, kezdj el edzeni, diétázni. Ha le tudod szűrni a tanulságot, és nem adod fel idővel rá fogsz találni a megfelelő irányra.

Ugyanez igaz a kérdésre is: ezzel az alkattal párt keresni nehéz, de korántsem lehetetlen. Minden kövér lány ismerősöm talált párt. Az ismerkedés nehezebb, nem fognak veled flörtölni, nyomulni és bókolni a szórakozóhelyeken, de párt találni tudsz.

Akárhogy is azt ne felejtsd el, hogy azt mindig te döntöd el, hogy ez a téma mennyit ér meg neked, ebből következően nem is fogamzásgátló a felelős a helyzetedért, hanem te. Ha azt mondod, nem akarsz keményen diétázni, és el tudod magad fogadni ezzel az alakkal, azzal abszolút egyetértek és támogatom. Ha beleállsz, és azt mondod, hogy te igenis változtatsz ezen, mert fontos az egészséged, akkor pedig minden tiszteletem a tiéd, kemény ember vagy. A te tested, a te életed.

2020. márc. 5. 09:01
 42/83 anonim ***** válasza:
89%

Fogamzásgátló.

Nem bántásból írom,de kövérektöl szeretném megtudni:

.Csak azt nem tudom felfogni ép ésszel,hogy nálatok mindig van egy külső ok,ami miatt elhíztok.

Rendben,legyen.Önhiátokon kivül van.

Viszont azt magyarázzátok meg már,hogy pldául amikor 60 ról felmentek 70 re,aztán 80 ra,aztán kilencvenre,miért nem tesztek valamit?

Ez azért mégse úgy van,hogy hoppá százkiló lettem!!

Nem máról holnapra hizik meg az ember.

2020. márc. 5. 09:24
 43/83 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem méred, nem veszed észre. Én ugyan fickó vagyok, de velem előfordult már nem egyszer, hogy egyszer csak ott álltam, hogy b**ki, mikor lettem ilyen dagadt.
2020. márc. 5. 10:54
 44/83 anonim ***** válasza:
80%

"Itt hiába teszel fel kérdést, csak a rosszindulatú fogyókúrás tanácsokat adják."

Miért rosszindulatusag fogyokurat ajánlani? Komolyan itt tartunk? Hogy egy 100 kilos embernek ne javasoljuk hogy fogyjon le? Mett az rosszindulatu?

Szerintem meg az a rosszindulatu aki azt mondja hogy maradjon igy nem torodve azzal a rengeteg szövődmennyel ami ezzel jár.

Ugye megvan hogy a kövérség nemcsak esztetikai kérdés hanem rettentesen káros is az egészségre. Igenis fogyjon le, hogy boldogabb és hosszabb életet élhessen.

2020. márc. 5. 11:00
 45/83 A kérdező kommentje:

Aki azt ajanlgatja tényleg ha nem is rosszindulatú , de azért furcsa.

Én egy üzletben dolgozom ha valaki bejön és szeretne pl cserepes növényt venni akkor azt ajánlok neki nem kezdem el azt mondani hogy oké de úgy látom csámpásan jársz vegyél egy Talpbetétet inkább ...

Sokan nem arra felelnek ami a kérdés hanem kötekednek ,másra irnak.

A fogamzásgátló előtt is 80 kg voltam de azt megfelelőnek tartottam a 100at én magam is soknak érzem, de ettől még nem szeretnék egyedül maradni párkapcsolati téren.

2020. márc. 5. 11:13
 46/83 A kérdező kommentje:

Meg igazából furának érzem és nem indokoltnak

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

Ebben a kérdésben a nő 140kg és csupa pozitív válaszokat kapott nem kötekedést!! Pedig a 140 az már tényleg kóros kategória.

2020. márc. 5. 11:17
 47/83 anonim ***** válasza:
72%

De mitől jobb az a válasz neked hogy NEM NEM JÖNNÉK ÖSSZE VELE. Mint az hogy "nem nem jönnék össze vele,de javaslom hogy fogyjon".

Azért a 80 is rohadt sok.

De akkoe megadom egyszeruen a valaszt a kérdésre NEM

2020. márc. 5. 11:22
 48/83 A kérdező kommentje:

A 80 nemsok az teljesen normális tartományba eső súly volt,boldog lennék ha most is annyi volnék.

A nemleges választ is megértem,szerencsére másik kérdésnél millió pozitív válasz van. 😊

2020. márc. 5. 12:36
 49/83 anonim ***** válasza:
68%

Nem... Én 176cm vagyok és elutasított egy nő amiatt mert 1cm-rel magasabb mint én... Ha ilyen kis semmiségek miatt a nők elküldenek akkor én is lehetek finnyás arra hogy egy nő meg hány kiló....

Nos a 100kg az mindenen túlmutatt... Így kösz de nem... Az elefántosztagosok meg nyugodtan lepontozhatnak :D

Észrevettem hogy szinte mindenkit lepontoznak aki nem szerti ha egy nő az kövér :D gondolom sérti az önérzetüket

2020. márc. 5. 14:06
 50/83 anonim ***** válasza:
80%
kedves kérdező, akit linkeltél tudod miért kapott pozitiv válaszokat? mert már a kérdésében benne van hogy tesz azért hogy fogyjon. te meg csak kifogással jössz. ez a különbség. és nem is akármelyien különbség. rengeteget számit a megitélésen.
2020. márc. 5. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!