Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a férfiak a friend zónát, amikor sok előnnyel is járhat?
Felejtsük már el, hogy a férfi-női barátság a friendzone. A friendzona az, mikor nyomikám p!na reményében eljátssza, hogy mekkora haverok vagytok, hátha elkaphatja egy szép napon a lepattanót, de amint lesz valakid, aki nem ő, megsértődik, mint egy pitsa.
Jóban lenni lányokkal nem friendzone. Az érdekbarátság és a barát szerepben ácsingózás a másik nemiszervére a friendzone.
Es mi van akkor, amikor a csaj (aki bebāszott engem a friendzone-ba) sertodik meg es 1 evig nem beszel velem, atnez rajtam, mint az ablakuvegen, amikor megtudja, hogy ranyomultam egy masik csajra, akit latasbol ismer?
"Szóval a bálkirálynő ha játsza az eszét, akkor hátat kell fordítani, azt meneszteni, had kergesse a fehér hercegét... Ha pofátlan is mellé, akkor meg ugy viselkedni vele mint 1 férfivel, megüt, megütaposod."
Játssza az eszét = nem kellesz neki és felajánlja a barátságát?
Én is játszottam az eszem, amikor visszautasítottam azokat a "férfiakat", akiket egy nagy 0-nak tartottam párkapcsolati/szexuális szempontból? :D
Meg mi az, hogy "pofátlan"?
"Játssza az eszét = nem kellesz neki és felajánlja a barátságát?"
Nem drágám, félre érted. Ha nekiállsz kelletni magad, ill játszod az eszed, akkor nem kell betenni a lábad egy igazi férfi házába/birodalmába. Lehet játszadozni a magadfajtákkal, vagy a lezülöttekkel, neked akkor az való. Egy valamire való ember nem játsza az eszét. Tudja kicsoda, tudja mit akar...
Jó, tinder szintű ismerkedéseknél és "kapcsolatoknál" valóban nincs sok értelme.
Ha kicsit igényesebb valaki az emberi kapcsolatok terén és nem csak a "dugunk" vagy "nem dugunk" a két véglet, akkor barátságból komoly párkapcsolatok is születhetnek. Nyilván itt az ember meglátja a másikban az értékeket, a közös érdeklődést, világnézetet, stb. Nekem eddig az összes kapcsolatom barátsággal indult és évek után jöttünk össze. Mint látható, nem garancia ez sem az "örök boldogságra", de egyfelől komoly szándékkal indultak és több év után értek véget. Másrészt nekem pl. ez nem megy másképp. Iszonyat taszítónak és erőltetettnek érzem, mikor ismerkedni akar valaki csak párkapcsolatra, úgy hogy nem is ismer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!