Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kövér, duci nőket annyira szeretik a férfiak, akkor csúnya pasiként miért mindig csak a kövér, duci nők jelölnek be Tinderen?
Nagyon sok kövér nő ide ír, hogy mennyire jó pasijuk van, meg hogy mennyire akarják a férfiak ez nekem nagyon furcsa, mert nekem például a vékony nők az eseteim, de vaz arcom tényleg nagyon csúnya és érdekes mondom ennek ellenére csak a kövér nők jelölnek be Tinderen.
Ha olyan kelendőek lennének a duci, kövér nők, akkor szerintem nem jelölnének be engem Tinderen, hasonló módon mint a vékony nők, hanem jó pasikra mennének és azokkal mennének el.
Mondták már, hogy a szépség mindenkinél mást jelent? Te melyik barlangból szabadultál, hogy nem láttál még soha kövér nőt vékony pasival párkapcsolatban?
És attól, hogy neked nulla önbizalmad van, utálod magad, attól még más láthat téged szépnek, attól függetlenül, hogy te rondának hiszed magad.
Szerintem fura ízlésed lehet, ha szerinted minden vékony nő jól néz ki, csak mert vékony, s aki kövér az csak trampli lehet.
Érdekes láttam már baromi ronda vékony nőket ronda arccal és szép baba-arcú nőket, akik teltebbek, de már az arcuk alapján is gyönyörűnek tartom őket.
Elég egyoldalúan ítéled meg..meg úgy beszélsz, mintha ez a két szöges ellentétben-álló faj létezne a nők közt.. Pedig sokféle nő van, ducik közt is vannak szebbek meg rondák..
Én az átlagos külsőmmel, valahogy vonzom a kövér nőket, de fordítva sajnos én nem vonzódom a teltebb idomokhoz.
Akinek én tetszem az nekem nem, aki pedig nekem tetszik annak én nem jövök be.
Nem könnyű megtalálni az arany közép utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!