Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves férfiak közül sokan szeretik a husisabb nőket?
Ez férfi függő szerintem és attól is függ hogy milyen a nő. Nem csak a kinézet számít. Ha magabiztos és alkatához öltözik akkor még ha plusz 30 kilója van akkor is jól nézhet ki.
Azokat nem is értem akik 10 számmal kisebb ruhába préselik bele magukat hogy hogyan nem látják hogy nem néznek ki jól.
Az a baj ezzel, hogy az ótvar, dagadt, elhízott mangalicák mondják legtöbbször magukat "husisnak". És különben is az nem "husi" hanem háj, zsír.
És egyébként igen, bejön szerintem a nagy többségnek ha van mit fogni egy nőn. Persze csak akkor ha arányosan oszlik el.
Exemnek pl. amikor összejöttünk elég nagy feneke volt és vastagok voltak a combjai, de felül meg viszonylag vékony volt, de még volt melle. Aztán elkezdett edzeni meg fogyni elég rendesen, a lábai nagyrészt megmaradtak, a feneke formásabb lett, viszont a mellei szinte teljesen eltűntek, meg ilyen furcsán "összeszikkadtak". Na most nekem a "kezdeti" állapot sokkal jobban bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!