Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják számít a külső és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.

Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.

Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.

Hogy legyek szimpatikus?

30/F

2020. jan. 2. 12:46
 261/280 A kérdező kommentje:
Férfi vagy? Akkor mit keresel itt? És még te mersz betegezni? Tulajdonképpen nőknek írtam ki a kérdést, tőlük vártam választ.
2020. okt. 14. 10:59
 262/280 anonim ***** válasza:
84%
Nem en betegeztelek le. Az a masik volt. De ha kell en is megteszem, mert lehet tenyleg az vagy.
2020. okt. 14. 11:34
 263/280 anonim ***** válasza:
50%

Nem olvastam el a válaszokat és a kérdezői kommenteket sem, kivéve ezt az utolsó kettő betegezős témát, de ezt nem kívánom kommentálni.

Elméletileg van egy ún "vonzás törvénye", mikoris bevonzzuk a hozzánk hasonlót. Ha így vesszük, akkor valószínűleg csak annyi, hogy nem megfelelő körökben mozogsz, nem találtad meg a célcsoportodat és nem talált meg az, akinek meg te lennél az.

A másik meg az, hogy érdemes szellemileg autonómmá válni. Azaz nem ennyire esdekelni, mert az sajnos átmegy. Sokkal vonzóbb az a lelki beállítottság, hogy "jól elvagyok magamban, így is egész vagyok, legfeljebb kiteljesedettebbé tesz egy kapcsolat" mint az, hogy "keresem a másik felemet". Az ember ösztönösen nem vonzódik olyan emberhez, aki magában nem egész, nem autonóm. Picit olyan életképtelenségnek tűnhet, ami tudat alatt átmegy. De! Lényeg. Én ezzel nem akarom akérdező önbizalmát méglejjebb rombolni, sőt arra biztatom, hogy érdemes önismerettel és önfejlesztéssel foglalkozni, hogy megváltozzon a kisugárzás.

2020. okt. 14. 13:23
 264/280 anonim ***** válasza:
88%
Én sem mennék el veled, ezután a vajúdás után, amit már nem tudom, hogy hány hónapja csinálsz itt. Hányinger
2020. okt. 17. 09:41
 265/280 anonim ***** válasza:
78%
Ajjaj ilyet ne irj mert meg 66-szor kiemeli ezt a kerdest a dilinyos kerdezo...
2020. okt. 17. 18:23
 266/280 A kérdező kommentje:
265, dilinyós a jó.... Ez egy kérdések - válaszok oldal, ha ennyire betegek vagytok hogy irritáló nektek a kiemelés, akkor mi a francért szenvedtek a kérdésem alatt? Kattintsatok másik kérdésre és oda írjatok légyszi.
2020. okt. 18. 09:44
 267/280 anonim ***** válasza:
84%
Pedig igazuk van. Aki folyamatosan 9-10 hónapig pörög ugyanazon a témán, annál belsőre tényleg nem stimmel valami.
2020. okt. 18. 11:14
 268/280 anonim ***** válasza:

"ha ennyire betegek vagytok" Nem mi nem vagyunk betegek. Te vagy a beteg kérem szépen! :D

Aki ennyiszer kiemeli a kérdést meg ennyi ideje pörög a témán és 200 feletti válaszok száma sem elég neki azzal valami tényleg nagyon nincs rendben... Inkább menj pszicho dokihoz... De amilyen beteg vagy szerintem megint kiemeled a kérdést XD

Most meg mindjárt megkapom válaszként hogy ne mondjam meg én hogy te mit csinálj :D Tényleg rendben vagy belsőleg.. jah nem.. :D

2020. okt. 18. 16:22
 269/280 A kérdező kommentje:
A kedvetekért újra és újra ki lesz emelve!😘
2020. okt. 18. 17:12
 270/280 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem való életben is mániákus vagy. ODamész egy csajhoz, elutasít mert sok vagy neki mert ragozod a cart ezerrel. Majd mikor elutasított még vagy 200 szor megpróbálod meggyőzni az igazadról (ahogy itt is vagy 100 szor már kimelted ezt a moslék kérdést), hogy te kellesz neki. Szerintem már híred ment, hogy te vagy a xy téri szatír. :D
2020. okt. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!