Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?
Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.
Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.
Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.
Hogy legyek szimpatikus?
30/F
Nem olvastam el a válaszokat és a kérdezői kommenteket sem, kivéve ezt az utolsó kettő betegezős témát, de ezt nem kívánom kommentálni.
Elméletileg van egy ún "vonzás törvénye", mikoris bevonzzuk a hozzánk hasonlót. Ha így vesszük, akkor valószínűleg csak annyi, hogy nem megfelelő körökben mozogsz, nem találtad meg a célcsoportodat és nem talált meg az, akinek meg te lennél az.
A másik meg az, hogy érdemes szellemileg autonómmá válni. Azaz nem ennyire esdekelni, mert az sajnos átmegy. Sokkal vonzóbb az a lelki beállítottság, hogy "jól elvagyok magamban, így is egész vagyok, legfeljebb kiteljesedettebbé tesz egy kapcsolat" mint az, hogy "keresem a másik felemet". Az ember ösztönösen nem vonzódik olyan emberhez, aki magában nem egész, nem autonóm. Picit olyan életképtelenségnek tűnhet, ami tudat alatt átmegy. De! Lényeg. Én ezzel nem akarom akérdező önbizalmát méglejjebb rombolni, sőt arra biztatom, hogy érdemes önismerettel és önfejlesztéssel foglalkozni, hogy megváltozzon a kisugárzás.
"ha ennyire betegek vagytok" Nem mi nem vagyunk betegek. Te vagy a beteg kérem szépen! :D
Aki ennyiszer kiemeli a kérdést meg ennyi ideje pörög a témán és 200 feletti válaszok száma sem elég neki azzal valami tényleg nagyon nincs rendben... Inkább menj pszicho dokihoz... De amilyen beteg vagy szerintem megint kiemeled a kérdést XD
Most meg mindjárt megkapom válaszként hogy ne mondjam meg én hogy te mit csinálj :D Tényleg rendben vagy belsőleg.. jah nem.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!