Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják számít a külső és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.

Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.

Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.

Hogy legyek szimpatikus?

30/F

2020. jan. 2. 12:46
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/280 anonim ***** válasza:
100%
A macsó aki nem kell a nőknek. :D
2020. jún. 25. 14:52
 192/280 A kérdező kommentje:
Neked se kell macsó?
2020. jún. 25. 14:57
 193/280 anonim ***** válasza:
93%

Végigolvastam. Iszonyatosan antipatikus vagy, a leírtak és a fotód alapján is, sajnálom. Bizonygatod makacsul, hogy te jó pasi vagy és rendben vagy kívül-belül, mégsem kellesz senkinek. Nekem határozottan nem vagy az esetem, szörnyen negatív a kisugárzásod, tipikusan ez a kivagyok-mivagyok fazonnak tűnsz. Lehet, hogy erre rátesz a lelki nyomorod is, viszont ettől függetlenül óriási hátrány.

Egyébként a kommunikációs problémák nem kellene hogy mindig gondot okozzanak. Párom aszociális, nem szeret és nem is tud idegenekkel beszélgetni, velem mégis első perctől kezdve ment neki, és egészen megnyílt. A mai napig kevésbé beszédes, az érzelmeiről meg főleg nem beszél, mégis vele vagyok régóta, és ugyanúgy szeretem. Megnyert a hobbijaival, az érdeklődési körével, és azzal hogy más mint a többiek. Benned is biztosan lenne valami, ami megnyerő az emberek számára, de te makacsul erőlteted a világfájdalmas, "senkinek sem kellek" hisztit. Próbálj meg nyitni és pozitívabb lenni. Ha valakit egy picit is megnyersz magadnak, akkor is érdekelni fogod, ha szerinted "unalmas" vagy. Neki nem leszel az.

Azt írod, zenész vagy. Biztosan van akkor nem egy sztorid, és ki is lógsz ezzel a sorból, felkelthetnéd vele az emberek érdeklődését, mivel a legtöbben nem mozgunk ebben a világban. Csak ne erőltesd... ezt. Ha élőben is így beszélsz, és tényleg így gondolkodsz, sose lesz senkid. Szánalmas ez az önsajnáltatás, akárcsak a folytonos kiemelés.

2020. jún. 26. 15:50
 194/280 anonim ***** válasza:
78%
Én nem is néztem végig, hogy van itt kép, visszanéztem, és látom, már megint a migránsfejű... Uncsi....
2020. jún. 26. 16:21
 195/280 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon hasonlóak vagyunk külsőleg! Nekem sem volt baráti társaságom, a nők is lekoptattak! Évekig így ment. Belenéztem a tükörbe, megállapítottam hogy jóképű vagyok, jó a stílusom is külsőleg. Kigyúrtam magam már réges rég, a test is rendben van. A cerka átlagos 15 centis, de azt nem látják elsőre így ez kiesik mint indok. Aztán a fejembe vettem, hogy 176 centisen alacsony, hobbit vagyok. Erre fogtam minden visszautasítást! Szidtam a nőket, hogy 180 cm felett állnak csak szóba a férfiakkal, milyen szemetek! Aztán 1-2 évvel később találtam egy magasítós cipőmárkát, 4-5 centi magasságot ad, úgy hogy a cipőn semmi se látszik! Külföldről rendeltem, több százezret hagytam a boltban! Elkezdtem hordani őket, de nem változott semmi! Pedig azt hittem, hogy itt a cipő, 181 cm lettem, mi a baj?

Majd utolsó kiborulásomban elmentem egy pszichiáterhez! 1 évi kezelés után bontottuk ki, hogy a személyiségemmel van komoly baj! Egyrészt védekezésből nagyképű voltam a nőkkel és lenéző, másrészt introvertált-furcsa, nem tudtam kommunikálni velük. Ha viccelni is akartam, az is inkább sértésnek jött le nem lazaságnak. Komoly baj volt a fejemben! Azóta járok egy kommunikációs oktatóhoz is, egy fiatal csaj és másokkal együtt szituációkat, testbeszédet tanulunk. A pszichiáter meg segít a többiben!

Azóta 2 barátnőm volt, meg 4 másik akikkel lefeküdtem, a CIPŐ NÉLKÜL. Az egyik csaj 185 cm, szőke, szupermodell alkatú, gyönyörű arcú (kiderült hogy neki az a baja, hogy szerinte a pasiknak “nem kell otthonra zsiráf) Mindegyik csaj 10/8 volt legalább, mind az esetem. Amúgy az összessel kapcsolatot akartam de az a 4 csak szexpartnernek akartak a saját gondjaik miatt.

Szerintem veled is ez lesz a probléma, magamra ismertem a kérdésben!

2020. jún. 26. 16:52
 196/280 anonim ***** válasza:
Még mindig? :D
2020. júl. 3. 19:44
 197/280 A kérdező kommentje:
Igen, még mindig.
2020. júl. 3. 19:52
 198/280 anonim ***** válasza:
És van változás?
2020. júl. 3. 19:52
 199/280 A kérdező kommentje:
Nincs.
2020. júl. 3. 19:54
 200/280 anonim ***** válasza:
Itt is ismerkedtél lányokkal?
2020. júl. 3. 19:56
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!