Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét
tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?
Figyelt kérdés
Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.
Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.
Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.
Hidd el, a külső abszolút nem számít, a jó duma mindennek az alapja! Az élet beszélgetésekből áll, az embertársainkat a kommunikáció útján ismerhetjük meg. Aki nem tud kommunikálni, az ELVESZETT, az bizony temesse el magát.
2020. aug. 12. 19:26
222/280 A kérdező kommentje:
#221, igazad van👍
2020. aug. 12. 19:52
223/280 anonim válasza:
De még nincs veszve semmi, a kommunikációs képességek FEJLESZTHETŐK!! Csomó olyan ismerősöm van, aki fiatalon introvertált volt, aztán 30 felett szépen kinyílt, megtanult jól kommunikálni (mert meg akarta tartani a munkahelyét, s nem akarta, hogy a kollégái kiközösítsék).
Szóval fel a fejjel, az eredményes, sikeres kapcsolatteremtést segítő kommunikáció TANULHATÓ!!!
2020. aug. 12. 20:13
224/280 A kérdező kommentje:
Tanulható minden, a problémát az jelenti hogy érdektelenséget mutatnak a nők. Úgy kezelnek mint egy zsepit, amit használat után eldobnak.
2020. aug. 12. 20:20
225/280 anonim válasza:
223: Nekem pl. barátkozni (nőkkel is) mindig sikerült, kollégák, iskolatársak közé mindig hamar beilleszkedtem, romantikus értelemben mégsem volt soha semmi számomra. Nem sok múlik azon, mennyire vagy nyílt, legalábbis ilyen szempontból nem.
2020. aug. 12. 20:42
226/280 anonim válasza:
Bocsáss meg, nem így akartam kérdezni. Sokan vannak, akik a felszínen barátkozók, jó fejek, de a bensőséges párkapcsolat nem megy nekik. Mert egy határ után már mégsem képesek megnyílni. Amíg tét nélküli egy kapcsolat, amíg nem kell magamat feltárnom (csak haverkodás, jófejekdés szintjén el kell lennem egy társaságban), addig minden rendben, mihelyt azonban intimitást kell belekeverni egy kapcsolatba, akkor lefagy az illető. Sok ilyen ismerősöm van. Őket nevezem magamban betegesen introvertáltnak.
2020. aug. 12. 20:50
227/280 anonim válasza:
227: Nem tudom. Nálam ha jóbarátságról van szó oké minden, mihelyst ettől többet szeretnék, elutasítanak és "dehát mi csak barátok lehetünk" és hasonlók vannak. Vonzalom nincs (a nők részéről, részemről szokott lenni). És ez teljesen független attól, hogy hány órát röhögtünk meg lógtunk együtt, vagy milyen régen ismerjük egymást.
2020. aug. 12. 21:46
228/280 A kérdező kommentje:
Hmm, de jól elcsevegtetek a kérdésem alatt....
"Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ."
2020. aug. 13. 08:32
229/280 anonim válasza:
228: Mi bajod, kérdező? Témához kapcsolódóan kommunikálunk. Vagy neked az már sok(k)?
2020. aug. 13. 13:10
230/280 A kérdező kommentje:
Privátban kommunikáljatok, ne a kérdésem alatt sztorizzatok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!