Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?
Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.
Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.
Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.
Hogy legyek szimpatikus?
30/F
A) Nem tudom, hogy próbáltad-e már (nem olvastam teljesen végig ezt a vergődést), de mi van a tinderrel? Vagy más internetes társkeresővel? Szerintem nézel ki elég jól, hogy sikered legyen.
B) Hiába nem akarod, én csak a pszichológust javasolnám. Képes vagy ide kirakni képet magadról és vadidegenekkel beszélgetni a problémádról, úgy, hogy (bár kicsi az esélye) de akár ismerőseid is láthatták? Akkor egy pszichológushoz miért nem tudsz elmenni? Garantált a titoktartás és nem adja vissza a diplomáját, mert nálad ezerszer rosszabb esetet is látott. Ez a dolga, ez a szakmája. Ha tíz alkalom után jutsz el oda, hogy elmondod mi a gondod, akkor 10 alkalom után jutsz el. Legalább addig is gyakorlod a beszélgetést egy emberrel. Anyagilag jól szituáltnak tűnsz, gondolom megengedhetsz magadnak 40-50 ezer forintot havonta erre a célra. Menj el, jobb, mint itt vergődni.
C) A külső megjelenésed "bemérésére" (fénykép alapján) javaslom a photofeeler nevű oldalt.
A külső megjelenésed "bemérésére" (fénykép alapján) javaslom a photofeeler nevű oldalt.
Ami már nem működik pár hónapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!