Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják számít a külső és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.

Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.

Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.

Hogy legyek szimpatikus?

30/F

2020. jan. 2. 12:46
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/280 A kérdező kommentje:
Nem volt jelentkező, én meg nem akartam zaklatni privát üzenetekkel itt senkit.
2020. júl. 3. 20:11
 202/280 anonim ***** válasza:
Azóta sikerült már összehozni egy randit? Vagy még mindig változatlan a helyzet?
2020. júl. 10. 21:19
 203/280 A kérdező kommentje:
Minden változatlan🙂
2020. júl. 10. 21:26
 204/280 anonim ***** válasza:
100%

A) Nem tudom, hogy próbáltad-e már (nem olvastam teljesen végig ezt a vergődést), de mi van a tinderrel? Vagy más internetes társkeresővel? Szerintem nézel ki elég jól, hogy sikered legyen.

B) Hiába nem akarod, én csak a pszichológust javasolnám. Képes vagy ide kirakni képet magadról és vadidegenekkel beszélgetni a problémádról, úgy, hogy (bár kicsi az esélye) de akár ismerőseid is láthatták? Akkor egy pszichológushoz miért nem tudsz elmenni? Garantált a titoktartás és nem adja vissza a diplomáját, mert nálad ezerszer rosszabb esetet is látott. Ez a dolga, ez a szakmája. Ha tíz alkalom után jutsz el oda, hogy elmondod mi a gondod, akkor 10 alkalom után jutsz el. Legalább addig is gyakorlod a beszélgetést egy emberrel. Anyagilag jól szituáltnak tűnsz, gondolom megengedhetsz magadnak 40-50 ezer forintot havonta erre a célra. Menj el, jobb, mint itt vergődni.

C) A külső megjelenésed "bemérésére" (fénykép alapján) javaslom a photofeeler nevű oldalt.

2020. júl. 11. 13:07
 205/280 A kérdező kommentje:
Társkereső és Tinder nem nekem való, kapok elég visszautasítást szemtől szemben is. Vannak olyan férfiak akikre mennek a nők mint legyek a döghúsra, bennem csak az ellenszenvet látják, pedig nem ismernek. Azon kezdtem el gondolkodni hogy csak velem szemben vannak ekkora igények, vagy csak simán alkalmatlan vagyok. Elkezdik látogatni hogy én biztos megcsalós fajta vagyok, nem figyelmes, önző stb. Még véletlenül se akarnak megbizonyosodni hogy ez úgy van-e csak kiosztanak és otthagynak.😊
2020. júl. 11. 13:15
 206/280 anonim ***** válasza:

A külső megjelenésed "bemérésére" (fénykép alapján) javaslom a photofeeler nevű oldalt.

Ami már nem működik pár hónapja

2020. júl. 11. 14:56
 207/280 anonim ***** válasza:
Működik.
2020. júl. 11. 15:31
 208/280 anonim ***** válasza:
100%
En mar egy ideje olvasom ezt a kerdet a valaszokkal es megmondom oszinten, belolem is ellenszenvet valtasz ki a valaszaiddal. Igazabol aki segiteni szeretne, ott mindenkit lefikazol, hogy te mindent ptobaltal stb. Ha a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hibas...
2020. júl. 26. 06:40
 209/280 A kérdező kommentje:
Nekem is ellenszenves az hogy ismeretlenek alkotnak itt rólam véleményt egy-egy hozzászólásom után!
2020. júl. 26. 07:11
 210/280 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom, hanyadjára emeled ki ezt? 25-ödjére? Ugye, amikor valaki enynire erőszakos és azt akarja h csak vele foglalkozzanak (nem véletlen emeled ki tucatszor), akkor az már klinikai-pszichiátriai eset. Menj és kezeltesd magad légy szíves.
2020. júl. 26. 12:18
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!