Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?
Figyelt kérdés
Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.
Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.
Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.
Hogy legyek szimpatikus?
30/F
2020. jan. 2. 12:46
211/280 A kérdező kommentje:
Kedvtelésből emelem ki, ne vedd ennyire komolyan, csak nyugi!🙂
2020. júl. 26. 14:38
212/280 anonim válasza:
Ha valakinek ez a kedvtelése, hidd el, az is sokat elárul... Minden okkal történik, olyan nincs, hogy mert csak...
213/280 A kérdező kommentje:
Hetente ki lehet emelni tudtommal, ám láttam a kiemelt kérdések között 2013-asat is, őt nem kérdezed ki miért emeli ki 7 év után is? Ha nem tetszik akkor ne kattints ide.😘
2020. júl. 26. 16:00
214/280 anonim válasza:
Engem aztán nem izgat. De jó a hozzáállásod, utoljára általánosban takaróztunk azzal, hogy hát de a Béla meg a Pista dolgozata is 1-es lett.... 🤣
215/280 A kérdező kommentje:
Ne égess már magad! Minden kiemelés után jössz reklamálni hogy minek ennyiszer, mintha lenne hozzá valami közöd. El lehet most már felejteni, unalmas vagy.
2020. júl. 26. 18:01
216/280 anonim válasza:
Ha valakinek sikerült beégetni magát, az nem én voltam, ugyanis elárulom neked, mióta kint van a kérdés, ehhez a kiemelgetéses témához most szóltam hozzá először...
217/280 anonim válasza:
Uhh már megint kiemelted? :D
218/280 anonim válasza:
Hányszor lesz a kérdés még kiemelve? Nincs még elég komment rajta? Milyen válasszal lenne elégedett a kérdező?
219/280 anonim válasza:
"Vannak olyan férfiak akikre mennek a nők mint legyek a döghúsra"
Aki egy vagy több számára ismeretlen férfitársáról ilyen hasonlatot ír, az nincs rendben belül. Nagyon nincs.
220/280 anonim válasza:
Mégsincs rendben minden, ha a kutyának se kellesz. Mégis hogy a bànatba ismerne meg bárki, ha te nem vagy kész megnyílni, nem tudsz kommunikálni? Ezek szerint teljesen érthető, ha nem akarnak veled semmit sem. Majd ha tudsz érdemben kommunikálni akkor lesz érdemes próbálkozni. Normális nő nem szarakodik azzal, hogy mindent harapófogóval kell kihúzni a másikból. Keres olyat aki minden téren kész egy kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!