Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?
Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.
Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.
Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.
Hogy legyek szimpatikus?
30/F
Szia, nem olvasom végig ezt a rengeteg kommentet, de a képig eljutottam, szerintem is nagyon vonzó vagy. A pszichológus nem mondhat olyat, hogy taszító a személyiséged. Tényleg adja vissza a diplomáját az ilyen bunkó. Nem tudom, miért nem találsz barátnőt, de egy tippet adhatok. Ha tudod hogy nem tudsz beszélgetni, kérdezz. Ne kihallgatás-jellegűt, hanem figyelj oda arra amit mond, és azzal kapcsolatban tegyél föl kérdéseket. Ha mentek valahova, a környezetre tegyél megjegyzést. Ne kávézóba/étterembe szervezz randit, hanem valami eseményre, ahol történik is valami és nem kell annyit beszélni. Ha ezzel a képpel felregisztrálsz valami társkeresőre, le se fogod tudni magadról vakarni a nőket.
Az énhatáraidra kéne megtanulnod odafigyelni, mert hagyod magad eltaposni, ez látszik. Ha belefutsz egy nárcisztikus nőbe, mint a második kapcsolatod, és gyereke lesz tőled, vagy azt mondja H tőled van a gyerek, te meg elhiszed, akkor elköteleződést mellette, és egy életre lábtörlővé válsz. Az ilyenekre vadásznak a nárcik mint te. Menj tényleg pszichológushoz, de ne ahhoz a bunkóhoz, aki beszólt.
"Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni."
ha csak elfogadod, hogy nem jók a képességeid, attól nem is lesznek jobbak. ha teszel érte, dodlgozol rajta, fejleszted magad, attól javulhatnak a képességeid. l
gyakorolni kell! járj társaságba, csevegj emberekkel. jobb eleinte olyan helyeken, helyzetekben próbálkozni, ahol természetes, hogy az emberek beszélgetnek, ismerkednek.
van egy csomó féle ismerkedős, szabadidős társaság is, rengeteg féle szakmai, üzleti csoport, konferenciák, nyelv-, tánc- és egyéb tanfolyamok, stb.
Én nem szeretem ezt a megcsinált stílust. Az jön le, hogy te teszel azért, hogy jól nézz ki, nem pedig csak úúúgy jól nézel ki. Egyébként sokaknak bejön ez a fajta külső, szóval szerintem nem ez lesz a baj.
Nem olvastam el ezt a sok sok oldalt, de a baj lehet pl. HA nem jó a humorod, buta vagy, lekezelsz másokat, nem vagy kedves, nem tudsz bókolni, hülye nézeteket képviselsz, pl. a nők csak pénzt akarnak és hasonlók, radikális politikai nézeteid vannak és ezeket hangoztatod, büdös vagy, rosszak a fogaid stb.
Annyi féle dolog van amin el lehet taknyolni párkeresés során.
"Az jön le, hogy te teszel azért, hogy jól nézz ki, nem pedig csak úúúgy jól nézel ki."
LOL ez eddig a legjobb... De sok bajotok van.
Pedig így van.
Vannak tudod azok a csajok, akik kifestik magukat, megcsinálják a körmüket, kivasalják a hajukat, műszempillát tetetnek fel, és vannak azok a természetesen szép sallangoktól mentes szépségek.
Mindkettőnek megvan a maga közönsége, és ugyanez van férfiaknál is.
Nekem jobban bejön ha lazább a férfi, de nem írtam, hogy ronda, sőt írtam hogy ez sokaknak bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!