Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják számít a külső és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.

Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.

Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.

Hogy legyek szimpatikus?

30/F

2020. jan. 2. 12:46
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/280 A kérdező kommentje:
Pedig nem kellek, mindig visszalépnek ha komolyra fordulna. Nincs bizalom felém....
2020. máj. 25. 16:08
 152/280 anonim ***** válasza:
100%
Van egy haverom, akit folyton lekoptat minden nő. Rá az jellemző, hogy rettenetesen beképzelt, szerinte a nőnek a konyhában a helye stb. Mivel már évek óta senkije nincs, elkezdte falcolni magát, öngyilkossággal fenyegetőzik. Már mondtuk neki, hogy vegyen vissza az arcáról, nem lehet H neked is ilyen megnyilvanulasaid vannak? :)
2020. máj. 25. 16:32
 153/280 A kérdező kommentje:
Nem, én nem vagyok ennyire sötét és nagyképű sem, csak egy nőre vágyom aki esélyt ad és fenntartások nélkül szeret.
2020. máj. 25. 16:35
 154/280 anonim ***** válasza:
23%
Az a baj, hogy notarsaimnak manapság olyan elvárásai vannak, amiket még ők sem teljesítenek. Tisztelet a kivételnek.
2020. máj. 25. 16:37
 155/280 anonim ***** válasza:
Hát a külsőddel biztos nincs baj, mondjuk az a szakál elég hipszteresre sikerült.😄
2020. máj. 25. 16:37
 156/280 A kérdező kommentje:
A szakáll szerintem tök menő!🙂
2020. máj. 25. 16:40
 157/280 anonim ***** válasza:
90%

Én pont azokat a férfiakat kedvelem, akik nem túl magabiztosak, viszont jó természetűek. Nem konkrétan papucs, inkább félcipő :D

Dominánsabbal össze sem jönnék.

Bár én idősebb vagyok, macskám is van, szóval ugye nyugodtan sodródhatok a széllel tovább...

Szetintem nem nézel ki rosszul. A hajad tetszik, jóképű is lehetsz, csak abból a szakáll miatt sajnos nem sok látszik. Amugy is, a szakáll öregít ;)

Nem tudom, mik a beszéd témáid ismerkedésnél, de lehet, hogy abban van valami gáz. Lehet, olyasmit mondasz, vagy olyan hangnemben, amit nem kéne. Nyilván nem veszed magad észre, ha neked ez elfogadható és természetes. Csak egy példa: lehet, hogy túl kíváncsi vagy, esetleg valami tabu kérdést teszel fel, panaszkodós vagy. Ilyenekre gondolok.

Próbálj valami általános, laza témánál maradni és legalább mosolyogj.

Nincs esetleg valami társaságban sikeres haverod? Ha van, akkor nagyon sok időt kellene vele töltened, hátha átragad rád valami.

Nekem ez vált be. Alapból olyasmi vagyok mint te, csak nőben. Mikor sok időt töltöttem egy tőlem totál ellenkező tipusú, társaság közepe barátnőmmel, akkor egy idő után teljesen átvettem valamiért a stílusát, gesztusait és hirtelen nekem is több társasági sikerem lett. Aztán mikor soká nem találkoztunk, újra a régi remete lettem. Hmm, bár csak újra mindennap tudnánk találkozni..

Azért semmi esetre se vágj randin olyan képet, mint Al Bundy! Nagyon, nagyon nem vonzó!

2020. máj. 26. 11:22
 158/280 anonim ***** válasza:
25%
Nekem a legtöbb amit 33 évesen kaptam az a "rendben vagy, de hiányzik az a plusz". A plusz, amit senki nem tud, hogy mi. Azóta is egyedül vagyok, világ életemben....
2020. máj. 26. 12:54
 159/280 anonim ***** válasza:

Igen, ez a "plusz" egy érdekes dolog.

Én ugyan nő vagyok. Nem tartom magam különösebben szépnek, sőt, vannak szépséghibáim is, az egyéniségem sem valami izgalmas, nem szeretek sokat beszélni, mégis állandóan a kisugárzásomat emlegetik, hogy van bennem "valami". Munkahelyemen is sokan jönnek,mennek. Azért előfordulnak udvarlók is. Kérdeztem pár embertől, mi az a plusz, amit látnak bennem, de nem tudták megfogalmazni. Állítolag a kisugárzás...

Bár csak én is láthatnám!

2020. máj. 26. 13:08
 160/280 anonim ***** válasza:

160. Válasz az enyém. :)

Mikor mész legközelebb randizni?

2020. máj. 26. 21:29
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!