Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?
Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.
Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.
Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.
Hogy legyek szimpatikus?
30/F
Én pont azokat a férfiakat kedvelem, akik nem túl magabiztosak, viszont jó természetűek. Nem konkrétan papucs, inkább félcipő :D
Dominánsabbal össze sem jönnék.
Bár én idősebb vagyok, macskám is van, szóval ugye nyugodtan sodródhatok a széllel tovább...
Szetintem nem nézel ki rosszul. A hajad tetszik, jóképű is lehetsz, csak abból a szakáll miatt sajnos nem sok látszik. Amugy is, a szakáll öregít ;)
Nem tudom, mik a beszéd témáid ismerkedésnél, de lehet, hogy abban van valami gáz. Lehet, olyasmit mondasz, vagy olyan hangnemben, amit nem kéne. Nyilván nem veszed magad észre, ha neked ez elfogadható és természetes. Csak egy példa: lehet, hogy túl kíváncsi vagy, esetleg valami tabu kérdést teszel fel, panaszkodós vagy. Ilyenekre gondolok.
Próbálj valami általános, laza témánál maradni és legalább mosolyogj.
Nincs esetleg valami társaságban sikeres haverod? Ha van, akkor nagyon sok időt kellene vele töltened, hátha átragad rád valami.
Nekem ez vált be. Alapból olyasmi vagyok mint te, csak nőben. Mikor sok időt töltöttem egy tőlem totál ellenkező tipusú, társaság közepe barátnőmmel, akkor egy idő után teljesen átvettem valamiért a stílusát, gesztusait és hirtelen nekem is több társasági sikerem lett. Aztán mikor soká nem találkoztunk, újra a régi remete lettem. Hmm, bár csak újra mindennap tudnánk találkozni..
Azért semmi esetre se vágj randin olyan képet, mint Al Bundy! Nagyon, nagyon nem vonzó!
Igen, ez a "plusz" egy érdekes dolog.
Én ugyan nő vagyok. Nem tartom magam különösebben szépnek, sőt, vannak szépséghibáim is, az egyéniségem sem valami izgalmas, nem szeretek sokat beszélni, mégis állandóan a kisugárzásomat emlegetik, hogy van bennem "valami". Munkahelyemen is sokan jönnek,mennek. Azért előfordulnak udvarlók is. Kérdeztem pár embertől, mi az a plusz, amit látnak bennem, de nem tudták megfogalmazni. Állítolag a kisugárzás...
Bár csak én is láthatnám!
160. Válasz az enyém. :)
Mikor mész legközelebb randizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!