Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?
Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.
Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.
Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.
Hogy legyek szimpatikus?
30/F
Már megint te. Ezúttal ne írj privátot, légy szíves. Elmondom megint mi a baj: full jól nézel ki, ha tinderen látnám, csak a képed, akkor biztos jobbra húználak, pedig iszonyat válogatós vagyok. De ha tudnám, hogy emellé milyen szöveged van a gyakorin, akkor instant kuka lenne a dolog. Tényleg taszító a személyiséged. Az összes kérdésedből ez jött le. Nem is kell akkora kommunikációs készség, de férfiasság minimum. Ez a folytonos nyávogás, meg “illene esélyt adni” stb Panaszáradat az egész. Az neked a bajod, hogy keresed a másik feled, holott arra kéne rájönnöd, hogy egyedül is egy egészet alkotsz. Magaddal kell kibékülnöd először (a lenézôs hülyesèged is önbizalomhiànyból adódik), aztán jöhet a kapcsolat.
Gondolom az igényeid is az egekben vannak, megszabod, hogy cigizhet-e vagy sem, tarthat-e kutyát vagy sem...(Majd biztos kizárja valaki a kutyáját, aki családtag, a SAJÁT lakásából, csak mert incel bácsi megtiltja.) Nem vagy abban a helyzetben, hogy ilyen szinten válogass.
Azt még egyszer hangsúlyozom, hogy nem kérek litániát privátban, úgysem válaszolok rá.
Nem is akartam litániát írni! Nem tudsz rólam semmit, ezért nem is reagálok erre.
Az meg hogy incel vagyok, nevetséges...
Köszi az indulatos hozzászólást!
A mogorva, mufurc arcú emberek tök viccesek 😀. Kb olyan lehetsz mint a Star Trek-ből a vulcani Spock. Hehe
Na viccet félretéve.
Introvertált vagy de valószínűleg a mufurc kinézet teszi azt hogy a pszihologus ismerősöd a taszító jelzőt használta. Én nem tudok előzményeket se kinézetről se előző kérdéseidről ahogy itt az egyik válaszoló kamillázott hogy csodálkozik hogy ilyen külsővel hogyhogy nem találtál barátnőt de aki introvertált annak általában is nehezebb kontaktba kerülni bárkivel is. Szerintem ez inkább a nehézsége. Olyan barátnőre lenne szükséged aki szintén introvertált. Ja és időnként nem ártana megtanulnod mosolyogni gyakorold a tükör előtt. De az is lehet hogy egyszer valaki majd nem a mosolyodba szeret bele hanem a mufurc arcodba, pláne ha ő is úgy néz vissza rád majd. 😂 De gyakorolnod kéne a mosolygást utána a kacagást nevetést hidd el senki nem fog megharapni ha mutatsz egy mosolyt vagy dobsz egy mosolyt. Lehet először ügyetlenre sikeredik de az ilyen próbálkozasok nagyon értékesek mert olyat csinálsz amit nem nagyon szoktál nem mellesleg az egész szervezetednek jót tesz. Amugy ha 2 percig ugy kezded tartani a szád mint amikor mosolyog az ember akkor automatikusan a mosoly érzését is érezni fogod sőt ha nagyon jól csinálod kacagni is fogsz. A természetes őszinte mosoly nagyon vonzóvá tudja tenni az embert, de az is lehet hogy a mufurc arc is bár ilyenről senki nem írt még itt se se máshol se olvastam hogy a hölgy teljesen bezsongott az uriember mufurc arcától. Lehet te fogod kezdeni majd ezzel a sármmal a sort. 😂 Hm, azért ez nagy csellenge amit írsz fogadjunk nem birnád ki kacagas nélkül a mufurc arcoddal ha valaki kisujj játékot játszana a szemed előtt. Mi gyerekkorunkba játszottunk ilyet de 2 mp-ig bírtuk nevetés nélkül. Majd próbáld ki valakivel egyszer.
Vicces vagy kérdezō.
Azt mondod, hogy minden rendben nálad, DE nem tudsz kommunikálni s megnyílni. Ott a pont.
Szerinted ha nem nyílsz meg, akkor honnan a fenébōl kéne tudják a nōk, hogy neked annyira jó a belsōd???
Ez nem csak duma, nem csak arról szól, hogy jó dumákkal be kellene vágodni.. de ha nem beszélsz, akkor hogy a frászba ismerkedjenek veled egyáltalán?????
Így egyben visszaolvastam az összes kommentet. Kép alapján nekem olyan tipik rosszfiúnak tűnsz, de rengeteg nőnek külső alapján te vagy a zsánere.
Személyiségügyileg azt mondanám, hogy nagyon mélabús vagy és makacs lehetsz, következtetve a válaszaidból, illetve kissé nagyképű. Ezen a diplomáját adja vissza dumán kissé meglepődtem... először mintha lenéznéd az ismerősöd, utána meg panaszkodsz h te mennyire nehéz eset vagy.
Beszélgetés: van olyan az életedben, ami izgalmassá teszi, amiért nagyon rajongsz? Mondjuk akár egy sorozat, zene, valami? Ez nagyon sokat tudna segíteni neked és a kommunikációban is vagy ha neten ismerkedsz, írj ki kulcsszavakat az adatlapodra. Én is így találtam meg a párom, mikor eldöntöttem, hogy pontosan milyen embert keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!