Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják számít a külső és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.

Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.

Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.

Hogy legyek szimpatikus?

30/F

2020. jan. 2. 12:46
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/280 anonim ***** válasza:
94%

140-eske nagyjából megírta a tutit.

Egyébként a nők nem nyavalygós, problémás pasikat keresnek.

A nők vagy rendben lévő pasit keresnek vagy olyat aki megoldja az ő problémáiket. De soha nem olyat aki maaga is egy probléma halmaz.

Nekem már az gyanús, hogy zenész vagy de régóta nincs nőd. Még a rosszképű zenészeknek számára is könnyen csusszan le a női bugyi. Sok srác ezért kezd zenélni, mert sok lányt akarnak kipróbálni.

Szóval lehet hogy a külsőd rendben van, de a dumád a személyiséged nagyon nincs rendben ha jó ideje nincs csajod. Ha nem tudsz beszélni, kicsi a szókincsed, az műveletlenségre, olvasatlanságra utal. Ez senkinek nem vonzó.

Az is gyanús, hogy zenészként nincs haveri köröd. Minden zenésznek sok barátja van. Ezeken kellene elgondolkodnod és nem a nőket vádolni mert nem akarnak tőled semmit.

2020. máj. 3. 10:25
 142/280 A kérdező kommentje:

Zenész vagyok, mivel nálunk alap valamilyen hangszeren játszani, de nem szoktam haknizni, csak ha olyan társaság jön össze, akkor beállok én is örömzenélni.😉 Ebből rájöhettek hogy nem ismert vagyok és nem a zenéből élek.

A másik pedig az, hogy nem akarok szexelni akárkivel csak úgy, hogy minél több csajt próbáljak ki. Szexelni csak szerelemből szoktam. A szókincsem nem azért kevés, mert buta és olvasatlan vagyok, sokkal inkább azért, mert visszahúzódó, félénk vagyok, aki azt gondolja magáról hogy nem felel meg senkinek sem.

2020. máj. 3. 10:36
 143/280 anonim ***** válasza:

Bevallom őszintén, olyan iszonyatosan nagy mennyiségű válasz érkezett, hogy nagyon nagyon érintőlegesen olvastam csak beléjük. Bár ezt se tettem volna, mert ilyen "ha tényleg jól néznél ki, akkor nem az lenne, hogy nem kellesz senkinek" típusú bántó oltogatásokat láttam.

Szóval kedves választársak! Ettől nem lesz előrébb a kérdező és nem lesz megoldva az, ami miatt segítséget kért!!!

A kulcsszó: ÖNSZERETET, ÖNÉRTÉKELÉS.

Az önszeretet szintje adja azt a nagyon elvont fogalomnak tűnő "kisugárzás"-t, amit sokan emlegetnek. Annak az embernek nincs senkije, aki a tudata legmélyéig abban hisz, hogy nem érdemli meg, hogy társa legyen.

Ha szereted önmagadat, erre van egy nagyon egyszerű gyakorlat, amivel fejlesztheted, akkor menni fog.

2020. máj. 3. 10:48
 144/280 A kérdező kommentje:
#143, köszönöm!😘😘😘
2020. máj. 3. 11:11
 145/280 anonim ***** válasza:
73%
Nem olvastam végig mindent, de a képig eljutottam. Annyit tudok mondani, hogy ízlések és pofonok, de ami lejött az az, hogy míg te egy erős ötös vagy egy tízes skálán, addig a 9-10-es nőket keresed magadnak, és még el is várod a 9-10-es nőktől, hogy legyezgessék az önbizalmad, hogy milyen csodás személyiség vagy, milyen szép vagy, milyen férfias, milyen szuper a külsőd stb. Őszintén?! Ezt max. vagy a nálad idősebb nők fogják megtenni, vagy azok akiket nem érzel a "szintednek". Mártírkodsz és ahelyett, hogy férfi lennél, azt várod a nőktől, hogy ők legyenek azok és te azt akarod, hogy téged hódítsanak meg. Ha nem viselkedsz férfiként, akkor még milyen nőt akarsz magad mellé?
2020. máj. 3. 11:50
 146/280 anonim ***** válasza:
93%

Elolvastam a kérdést és a válaszokat, én nem értem azt, hogy miért teszel fel kérdést ha te tudod rá a választ?

"Miért fordulnak el tőlem mégis?

(...)

Inkább azzal van a baj, hogy unalmasnak tartanak. Nem hozom a macsós, rosszfiú formát. Kedves, türelmems és nem rámenős vagyok."

Ha tudod mi a baj, akkor próbálj meg "macsós rosszfiú" lenni. Nem tanácsos így párkapcsolatot kezdeményezni, de ha ilyen módszerrel eljutsz a 2. randira is az adott nővel, akkor biztos, hogy picit "karakánabb" csajokat fogsz ki akiknek ez a stílus jön be (feltételezem a szakáll és a mogorvaság miatt, de mérget nem vennék rá).

Személyes véleményem az, hogyha hagyod magad kihasználni, akkor olyan emberek fognak körülvenni akik ezzel vissza is élnek, érdemes lenne ezt egy új párkapcsolat előtt levedleni magadról vagy megtanulni kezelni.

A "nekem jár/ilyen embereknek jár egy adott kiváltság/előny/esemény" jellegű duma önzésre utal. Ez nem a jó fiúk szövege, hanem (*költői túlzás következik*) azoké az embereké, akik plázákban vagy tereken lövöldöznek egy visszautasítás vagy szociális konfliktus után. Azért inceleztek le, mert rájuk tipikusan jellemző ez a mentalitás - de attól, hogy a nyuszi szőrös meg a farkas is, még nem lesz a nyúl farkas... (remélem érthető az analógia mindenki számára)

Biztos vagyok benne, hogy remek adottságaid vannak, ugyanakkor antipatikus leszel bárki számára ha sugárzik belőled a nárcizmus, és ha a kvalitásaidért vagy cselekedeteidért (akár tudat alatt) te "előnyöket" (pl. pozitív bánásmód, tisztelet, figyelem, szolgáltatások, stb...) vársz el. A "segíteni akarásod" származhat nárcizmusból, vagy traumából, esetleg önbizalomhiányból, viszont a legtöbb ember ezt hiúsággal vagy jellemgyengeséggel azonosítja majd, emiatt pedig nem keresik a társaságod. A jó embereknek A HOZZÁJUK HASONLÓ emberek ezeket az előnyöket általában maguktól megadják, de NEM JÁRNAK ALANYI JOGON. Főleg felületes ismerettség után abszurd ezt elvárni a másik féltől.

A szimpatikussághoz a beilleszkedni vágyó félnek vagy adaptívnak kell lennie, vagy meg kell találnia a megfelelő közeget. Ez párkeresésre is vonatkoztatható: önismerettel fejleszthetünk a hibáinkon és felmérhetjük az igényeinket amivel behatárolhatjuk a személyiségünkhöz megfelelő közösségeket/embereket.

Olvass sokat, attól fejlődik majd a kommunikációs készséged, vagy legyél célirányos és keress ezzel foglalkozó szakirodalmat. Járj a komfortzónádon kívül eső közösségekbe néha, hátha alkalmazkodóbb leszel, figyelj és tanulj amikor nyitottabb emberekkel beszélgetsz. (Az igényeidet már ismered, azzal nincs gond.)

Nem ide tartozik, de van egy sanda gyanúm, hogy a pszichológus barátod lusta/gyáva/buta volt mindezt elmondani, úgyhogy a "mufurcozással" szépen leszerelt - bár az ő történetét nem ismerem, nem biztos, hogy minden lényeges infót megtudott tőled.

2020. máj. 4. 00:55
 147/280 A kérdező kommentje:
#146, köszönöm hogy időt szántál arra, hogy ilyen hosszasan leírd a véleményed.😊
2020. máj. 4. 08:08
 148/280 anonim ***** válasza:
94%
Már vagy 20 szor kiemelted ezt a kérdést itt pár hónap alatt. Az az érzésem, hogy kóros, már szinte beteges önbizalomhiányban szenvedsz, amit itt próbálsz pozitív válaszok által megerősíteni. Csak az a baj öregem, hogy ez a gyk, nem a való világ.
2020. máj. 10. 09:53
 149/280 A kérdező kommentje:

Brahiból emelem ki, na meg persze azért, mert lehetőség van.

Nem várok önbizalombonbonokat Gyk-ról.☺

2020. máj. 10. 10:30
 150/280 anonim ***** válasza:
Szerintem kimondottan helyes vagy, nem tudom elképzelni, hogy egy nőnek se kellenél.
2020. máj. 25. 15:55
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!