Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják számít a külső és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.

Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.

Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.

Hogy legyek szimpatikus?

30/F

2020. jan. 2. 12:46
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/280 anonim ***** válasza:
97%
De látod, ezt is magadra vetted, hogy valaki nem válaszolt azonnal. Nem csoda, hogy nem tudsz fogni magadnak egy nőt. Támadsz, hisztizel, fél szemmel mindig azt lesed, hogy a másik most épp hogyan szúr ki veled. Éld az életed, keress hobbikat, járj sportolni, egyszóval foglald le magad, hogy ne kattogj feleslegesen dolgokon.
2020. jan. 3. 22:21
 102/280 A kérdező kommentje:

Nem támadok, nem hisztizek!

Ezt a 27-et elhihetem? Vagy jobb lenne hozzáadni 20-at?

2020. jan. 4. 07:51
 103/280 anonim ***** válasza:
82%
Figyi, neked most nem barátnő, párkapcsolat kellene, hanem barátok, társaság. Barátnő meg majd lesz, csak előbb tedd rendbe magad. Én sem kellettem senkinek, amíg mogorván néztem, mert egy idióta fogorvos miatt állandóan fájt a fogam, aztán megtaláltam azt a készítményt, ami segít, azóta tudok mosolyogni fájdalom nélkül, és mások is jobban észrevesznek, szívesebben vannak velem.
2020. jan. 4. 08:25
 104/280 A kérdező kommentje:
#103, az a gond hogy barátnak se kellek. Csak akkor vagyok jó, ha valami kell, pl fuvarozás, kölcsön pénz, vagy "hozzál már nekem ezt meg azt, mert te úgyis arra jársz".
2020. jan. 4. 08:34
 105/280 anonim ***** válasza:
94%
Aki kihasznál, nem barát.
2020. jan. 4. 13:25
 106/280 A kérdező kommentje:
Persze, az nem barát, de most nem ez a kérdés.🙂
2020. jan. 4. 13:34
 107/280 A kérdező kommentje:

Ja, amúgy ma van a születésnapom.... Nem valami örömteli.

Átváltott a számláló 31-re.😞

2020. jan. 4. 15:03
 108/280 anonim ***** válasza:
96%

Boldog születésnapot:)

Szedd szépen össze magad és ne csak azt lásd meg ami negatív körülötted az életben.Változtass a gondolkodásmódodon, mert ez a legnagyobb bajod.(tudom ez magyar mentalitás is valahol, de te túlzásba viszed)Nincs olyan, hogy minden xar az ember körül, max olyan ,hogy nem veszi észre a jót.Amúgy ha nem megjátszod magad, akkor neked simán lehet depressziód is.

2020. jan. 4. 15:13
 109/280 A kérdező kommentje:

Van depresszióm, mint mindenki másnak, sajnos. Szerintem a mai világban nincs olyan, akinek teljesen kerek az élete, valami mindig nyomja az ember lelkét.

Az a legrosszabb hogy senkivel sem beszélhetek az ilyen lelki gondokról.

2020. jan. 4. 15:33
 110/280 anonim ***** válasza:
24%
31 évesen már nem a gykn kellene sírni, hanem a feleségeddel, gyerekeddel törődni. Ja, hogy nincs? Ennyi idősen az érett, értelmes férfiaknak majd mind van. Szedd össze magad,
2020. jan. 4. 15:45
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!