Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?
Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.
Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.
Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.
Hogy legyek szimpatikus?
30/F
Nem vagyok goromba, se flegma.
Csak annyi a bűnöm, hogy nehéz velem elindulni beszélgetés téren.
És neked az, hogy "nem tudsz nemet mondani", jó tulajdonság? Mert engem szerencsésen kigyógyított ebből a lábtörlő üzemmódból a terápia.
Ajándékozás viszonzás nélkül megint csak nem jó. Nemcsak mások rugdosnak, te még magadra is ragasztod a táblát, hogy "légyszi, üss meg".
Ez nem odaadás. Azt viszonozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!