Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják számít a külső és belső. Nálam mindkét tényező rendben van. Miért fordulnak el tőlem mégis?
Nem vagyok megáldva jó kommunikációs képességgel, nehezen tudok megnyílni és beszélgetést kezdeményezni. Ez gyerekkorom óta így van, csak azok körében érzem magabiztosan magam, akik ismernek.
Menekülnek tőlem a nők, nem is akarnak megismerni. Ennyit számít a jó duma? Külsőre tetszem, a természetem is jó mégsem találok társat.
Az ünnepek is szomorkásan teltek egyedül. Nagyon hiányzik egy nő érintése, szeretete, társasága. És a legfontosabb, hogy tartozni valakihez.
Hogy legyek szimpatikus?
30/F
Most találtam meg a kérdést.
Külsőre 10/ 8-9 vagy. Elég helyes.
A gond a belsővel van. Lehet flegma leszel a nőkkel a beszélgetés közben. Vagy túl félénk. Vagy mondod , hogy nem bírod az állatokat. Önismeret kellene. De ismerkedj tovább, minél több helyen.
L.
Szerinted a nők nem érzik meg azt, ha kétségbeesetten keresel valakit (hiszen "szükségleteid vannak")? Vagy nem érzik azt, ha nincs önbizalmad? Vagy azt, hogy amúgy meg lemondtál már arról, hogy lesz barátnőd vagy feleséged?
Figyelj, szerintem jobb, ha belátod, hogy nincs rendben a belsőd. Az, hogy kedves vagy másokkal meg "odaadó", ezer meg ezer komplexusból táplálkozhat. Tudom nagyon jól, mert velem is így volt.
Azt javaslom keress fel egy jó pszichológust (ne az ismerősödet...), akivel együtt dolgozva majd rendbe jöhetsz belsőseg IS, megerősödhetsz és nem ez lesz az életed legnagyobb fókuszpontja, hogy találj valakit. És hopp, láss csodás, akkor jön majd szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!