Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsőéves egyetemistaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsőéves egyetemistaként hogyan kerüljem el a lányokat?

Figyelt kérdés
Olyan szakon fogok tanulni ahol többségben vannak a lányok. Kicsi a péniszem ezért semmit sem akarok tőlük mert előbb vagy utóbb szégyenbe maradnék. Ha meglátom csak tovább tudatosítja bennem, hogy nekem távol kell maradnom tőlük.

2019. aug. 30. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
#70 már most szégyen vagy ezzel a rinyálással
2019. nov. 1. 11:27
 72/86 A kérdező kommentje:
Miért lennék?
2019. nov. 1. 11:32
 73/86 anonim ***** válasza:
100%

Az 57-es válaszodra reagálva, egyszer küldtél nekem képet, akkor már megtárgyaltuk (elmondtam neked a véleményem, te pedig szokás szerint ellenkeztél :D).

De ebben a témában szerintem tényleg nem ennek az oldalnak a válaszaira kellene támaszkodnod. Nem mindig minden megalapozott.

2019. nov. 1. 18:18
 74/86 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mire kellene?
2019. nov. 1. 18:55
 75/86 anonim ***** válasza:
Kerdezo neked pszichologus kell
2019. nov. 8. 14:55
 76/86 A kérdező kommentje:
És miért?
2019. nov. 8. 15:38
 77/86 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy buz.i vagy és voilá.
2019. nov. 8. 15:43
 78/86 A kérdező kommentje:
Már vártam ezt az értelmes választ.
2019. nov. 8. 15:47
 79/86 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan ebben a kérdésben egyetlen ember véleménye számít, a jövőbeli barátnődé. Mondhatjuk százan, hogy nem kicsi, ha neki kicsi lesz (nem ránézésre, hanem érzésre), akkor nem mész sokra a száz ezzel ellentétes válasszal. És ugyanígy, azt is mondhatják, hogy ez semmire sem elég, hogy ha olyan lány kerül vele kapcsolatba, akinek tökéletesen megfelel.

Viszont ha nem tekintjük ennyire szigorúan, akkor is olyan kérdés ez, amit jóval érdemesebb akkor már inkább haverokkal, olyan emberekkel megbeszélni, akiket ismersz, akikről tudod, hogy kivel voltak, milyen emberek, mennyire bízhatsz a szavukban, és mennyire hasonlít a helyzetetek, mint olyan vadidegen emberek szavát elhinni, akikről azt sem tudhatod, hogy amúgy láttak-e már valaha meztelen nőt/férfit, milyen tapasztalatokra támaszkodnak.

Tudományosabb síkon pedig fordulhatsz szexuálpszichológushoz, (urulógushoz? hogy őszinte legyek nem tudom mi a nőgyógyász megfelelője ilyen témában, de gondolom nem is gyakran fordulnak orvoshoz ilyen kérdéssel a férfiak), pszichológushoz, olvashatsz tudományos cikket a témában (lehetőleg az igynottmegafarkamnegyvencentit.blog.hu-nál megalapozottabbat), vagy ilyesmi.

Viszont én elsődlegesen még mindig úgy gondolom, hogy egyszerűen ne innen közelítsd meg a problémát. Addig, hogy azt te használd és valakinek jó legyen, vagy rossz legyen, addig nagyon hosszú út áll még előtted. Amíg pedig ilyen messze vagy tőle, senkinek nincs hozzá köze, hogy milyen méretekkel rendelkezel. Használd ki nyugodtan, magadnak úgysem nem számít a méret, a többieknek meg úgyis mindegy.

Vagy ezt nem lehet így elengedni? Sose voltam fiú, úgyhogy lehet nem tudom átérezni. (Lányként meg ami hasonló lehet az a kis mellek problémája, de atekintetben meg én mindig tetszeni akartam valakinek, és ezért zavart, hogy finoman szólva is törékeny alkat maradtam. De gondolom, hogyha nem érdekelt volna senki, vagy annyira távol lettem volna a dologtól, akkor saját magamnak mindig is megfelelt volna a természetes alkatom, és nem jutott volna eszembe nagyobbat kívánni. Most már tényleg érdekel. Fiúként ez ilyen meghatározó dolog? Szerinted ez általános, vagy inkább csak te ítéled meg magad ennyire ez alapján (is)?)

2019. nov. 8. 23:30
 80/86 A kérdező kommentje:

Ne viccelj már, hogy nekem a jövőben lesz barátnőm, dehogy lesz.

Barátaim nincsenek, nincsen kivel erről beszélni.

2019. nov. 8. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!