Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsőéves egyetemistaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsőéves egyetemistaként hogyan kerüljem el a lányokat?

Figyelt kérdés
Olyan szakon fogok tanulni ahol többségben vannak a lányok. Kicsi a péniszem ezért semmit sem akarok tőlük mert előbb vagy utóbb szégyenbe maradnék. Ha meglátom csak tovább tudatosítja bennem, hogy nekem távol kell maradnom tőlük.

2019. aug. 30. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 A kérdező kommentje:
Valóban nincsen önbizalmam. De sajnos soha nem is volt. Egy lánnyal én nem tudnék beszélgetni. Sőt méltónak sem érzem magamat hozzájuk
2019. aug. 31. 16:04
 32/86 anonim ***** válasza:
88%

Tudod mit? Te úgy is alkalmatlan vagy mindenféle kapcsolatra a nőkkel, jobb is ha kihagyod magad az egészből. De igazából azzal jársz a legjobban ha totál remete leszel, sőt le is operálhatod a nemiszerved szükséged úgy sem lesz rá.

Majd talán egyszer megunod ezt a szar önsajnálatot és rájössz hogy marhára mindegy mekkora. Egy kapcsolatban ha azt hiszed a szex a legfontosabb akkor már rég el vagy veszve. Sőt valószínűleg fogalmad nincs arról hogyan működik a női test.

2019. aug. 31. 19:15
 33/86 A kérdező kommentje:
Honnan lenne róla fogalmam ha semmilyen viszonyban sem voltam velük. És hogyan lehetne ebből kimászni de úgy hogy szépen lassan haladva nehogy elbizonytalanodjak.
2019. aug. 31. 19:20
 34/86 anonim ***** válasza:
100%
#33 pszichológust keress fel, úgy
2019. szept. 1. 12:23
 35/86 anonim ***** válasza:
80%

Ha így működne minden, hogy ha nem találkozol vele akkor nem tudsz róla semmit akkor jelenleg sehol sem tartana az emberiség.

Holdraszállás: senki sem járt még ott, csak elképzeléseik voltak arról hogyan kell véghezvinni egy ilyen küldetést. Megtervezték és bumm sikerült. Ugyanez a helyzet veled is. Utána kell olvasni, tájékozódni kell és hirtelen képben leszel a dolgokkal, rájössz hogy mindegy mekkora.

+ pszichológus is hasznos lehet.

2019. szept. 1. 14:38
 36/86 A kérdező kommentje:
De értsétek meg az én szemszögemből is. Én látom azt, hogy mekkora és hogyan néz ki.
2019. szept. 1. 14:44
 37/86 anonim ***** válasza:
A külsőd milyen?
2019. szept. 2. 13:55
 38/86 anonim ***** válasza:
100%
Balázska, a lányok alapból ösztönösen kerülik a hozzád hasonló elmebetegeket, szóval nem lesz ezzel probléma.
2019. szept. 2. 14:17
 39/86 A kérdező kommentje:

Hogy milyen a külsőm? Fogalmam sincsen.

Nem vagyok elmebeteg.

2019. szept. 2. 15:34
 40/86 anonim ***** válasza:
82%
Csecsemő méretű farkad van, mi? 55 centi és 2,5 kiló...
2019. szept. 2. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!