Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőéves egyetemistaként hogyan kerüljem el a lányokat?
Nagyon butus vagy, hogy emiatt elkerülöd őket.
Egyetemista lány vagyok.
Azt remélem tudod, hogy az átlag péniszméret valahol 13 cm-nél van...
Nem tudom mekkora a tied, de ha nem mikropénisz akkor szerintem nincs akkora probléma, mint gondolnád.
#7 Az egy dolog hogy gyerekük van, attól még nem feltétlen jó a szexuális életük is.
#16 Az átlag továbbra is 15 cm.
Kérdező attól még ismerkedhetsz, de az egyéjszakásokat jobb ha kerülöd.
Nem hiszem, hogy távol kéne tartanod magad. Ha valaki szeret, akkor ki lehet az ilyesmit küszöbölni. Rengeteg játékszer van, amivel örömet lehet okozni egy nőnek. Az egyetlen dolog, hogy el kell fogadnia, ha valóban olyan kicsi, hogy máshogy kell megközelítened a szex témát.
Nagyon extrém eset, és nem is ajánlom, de olvastam annak idején egy cikket egy párról, ahol a férfinak szintén nagyon kicsi volt, ezért a nőnek közös megegyezéssel alkalmi kapcsolatai voltak. Nem tartom a legjobb megoldásnak, ha páromnak mikro pénisze lenne, akkor sem ezt választanám, de van, akiknek így is megfelel. Én a fent említett opciót választanám. Sőt. Páromnak normál méretei vannak, de így is agyalunk egy kis újításon, mert ő hamar elsül. Aztán idő, mkre újra bevetésre kész lesz, de addig is... Szóval mindent meg lehet oldani, ha szereted a másikat, és kerestek kompromisszumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!