Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőéves egyetemistaként hogyan kerüljem el a lányokat?
Figyelt kérdés
Olyan szakon fogok tanulni ahol többségben vannak a lányok. Kicsi a péniszem ezért semmit sem akarok tőlük mert előbb vagy utóbb szégyenbe maradnék. Ha meglátom csak tovább tudatosítja bennem, hogy nekem távol kell maradnom tőlük.2019. aug. 30. 22:39
41/86 anonim válasza:
A külsőt úgy értem, hogy magasság stb. Csak azért, mert, ha nem vagy magas, kövér vagy stb, akkor nem lesz nehéz dolgod elkerülni a lányokat, mert ők fognak elkerülni téged.
42/86 A kérdező kommentje:
189 cm magas és 77 kg vagyok. Talán ezzel a két dologgal semmi baj sincsen.
2019. szept. 2. 21:38
43/86 anonim válasza:
Kérdező, sajnáltatos itt magad hogy némi együttérzédt kicsikarj belőlünk holott nincs semmi szükséged rá. Más alacsony, kövér, 10 centis pénisze van , mégis van barátnője, nem nyomiskodik itt mint te. Semmi köze a külsőségeidnek ahhoz h nincs barátnőd, egyedül a hozzáállásod és a nem létező lelkifájdalmaid tehetnek róla. Kezdeményeztél már lánynál valaha? Nem ? Akkor honnan et a világfájdalom, hogy úgyis mindegyik elutasítana?
44/86 A kérdező kommentje:
Egyszer kezdeményeztem egy lánynál. Viszonylag jól elbeszélgettünk annak ellenére, hogy akkor csináltam először.
Egyszer egy lány jött oda hozzám.
Régen általános iskolában pedig a lánynak az osztálytársa mutogatott nekem, hogy menjek már oda az osztálytársához. De mindegyik esetben inkább elmenekültem.
2019. szept. 3. 09:55
45/86 anonim válasza:
Akkor meg is válaszoltad magadnak. Úgy tudod elkerülni őket, mint akkor korábban.
46/86 A kérdező kommentje:
Értem.
2019. szept. 3. 20:18
47/86 anonim válasza:
Elég érdekesen látod a dolgokat. Inkább élned kéne az életet mint ilyenekkel foglakozni. Elárulom neked ha kifogsz egy olyan lányt aki előtted senkivel nem volt, nem fog tudni mihez viszonyítani és tökre nem fog azért ott hagyni mert neked kicsi. Ha emellett normális és megbízható vagy az meg csak plusz pont másnál. A magasságod lehet még előnyödre simán, úgyhogy szerintem ezt a hülyeséget le kéne vetkőznöd és kéne magadnak egy kis önbizalmat szerezned. Milyen szakon fogsz tanulni egyébként és hány éves vagy? (Ha nem publikus mindenki számára, privátba megírhatod)
48/86 anonim válasza:
Balázska, a kérdező sajnos pszichiátriai eset, több száz oldalnyi választ kapott már, mégis arra sem hajlandó, hogy legalább szakemberhez forduljon. Inkább kérdéseket írogat ki, néha a saját anyjának kiadva magát. Nem éri meg időt és energiát fordítani rá.
49/86 anonim válasza:
#47 Úgy nem biztos, hogy együtt szeretne lenni valakivel. Olyannal én se lennék, aki azért van velem, mert nem tudja, hogy mással esetleg jobb lenne. Azért legyen velem valaki, mert engem választ, én vagyok neki a legjobb, ne pedig azért, mert más nem jutott neki. De ez csak az én véleményem.
50/86 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Minden napra jut egy ilyen kérdése. :))
csak egyszer érdekelnék a válaszok , nem pedig az önsajnáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!