18 évesen, elsőéves egyetemistaként melyik banknál és milyen folyószámlát kéne nyitnom? Tök átlag elsőéves egyetemista bevételeim és kiadásaim lesznek.
Figyelt kérdés
OTP kilőve, rájuk haragszom.2018. júl. 21. 23:09
1/8 A kérdező kommentje:
Annyi kimaradt, hogy a kártyát szeretném netes vásárlásra is használni.
2018. júl. 21. 23:10
2/8 anonim válasza:
Miért haragszol az OTP-re? Nekem náluk van a főszámlám, elégedett vagyok velük. Jó netbank, mobil app és a személyes ügyintézés is elmegy.
Van számlám a Gránit Banknál is, nekem bejött. Szintén egy innovatív bank, ráadásul nagyon olcsó. OBA biztosítás is van 100.000 EUR-ig.
Esetleg még szóba jöhetne az MKB. Itt nincs számlám, de ismerőseimtől csak jót hallottam róla.
És akiket messziről kerülj el: Erste (elavult netbank, bonyolult ügyintézés, bankkártya tranzakció darabszámos limit), Raiffeisen (amatőr ügyfélszolgálat), UniCredit (komolytalan), CIB (az ügyintézés katasztrófa + minimum bevétel).
3/8 anonim válasza:
Nekem takarékszövetkezetes bankszámlám van 15 éve. Olyan bankot keress, ahol ifjúsági számlacsomagok is vannak, annak a költsége valamivel kisebb. Paypassos kártya pl először az OTP-nél és a takarékoknál voltak. A mobolbank all is elég jó lett.
4/8 sm's girl válasza:
Én adné még egy esélyt az OTP-nek. 24 éves korodig Junior számlát használhatsz aminek az első évben nincs számlavezetési díja, valamint havi 2 alkalommal díjtalanul vehetsz fel készpénzt.
5/8 anonim válasza:
Én is az OTP-s Junior számlát ajánlottam volna, mert tényleg kedvező. Nekem is olyan van.
6/8 anonim válasza:
Én is az OTP-t ajánlom, nekem OTP Junior számlám van 18 éves korom óta.
Amit kerülj szerintem mert nem fiatalbarát: K&H, Unicredit, Erste.
7/8 anonim válasza:
Szintén OTP Junior, 14 éves korom óta, tehát 6 éve, és nekem semmi bajom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!