Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőéves egyetemistaként hogyan kerüljem el a lányokat?
Figyelt kérdés
Olyan szakon fogok tanulni ahol többségben vannak a lányok. Kicsi a péniszem ezért semmit sem akarok tőlük mert előbb vagy utóbb szégyenbe maradnék. Ha meglátom csak tovább tudatosítja bennem, hogy nekem távol kell maradnom tőlük.2019. aug. 30. 22:39
1/86 anonim válasza:
Kicsi a farkad, mégis a kicsike irányít.
2/86 A kérdező kommentje:
Egyetem,kicsi,méret,pénisz,lány,szex
2019. aug. 30. 22:41
4/86 anonim válasza:
Kulcsszavak kommentben? 😃
Figyelj, ahelyett, hogy rinyálnál, szedd össze magad és dugj meg minél többet. Ha a technikád rendben van, tök mindegy, milyen kicsi.
5/86 A kérdező kommentje:
Ne kamuzzatok nekem, hogy mindegy milyen. Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Egy lányt sem fogok megdugni de beszélgetni sem velük.
2019. aug. 30. 22:45
7/86 anonim válasza:
Miért kellett tényleg a kulcsszavakat így. :O
Van olyan ismerős, akinek rettentően kicsi a pénisze és gyereke van.
Szerintem nem fogják tudni rólad, ha meg nem is flörtölsz senkivel, és csendes távolságtartó maradsz, te leszel a "rejtélyes srác". Vagy lehet naiv vagyok.
8/86 anonim válasza:
4: neveljünk rögtön hímringyót a fiúból, hogyne!
9/86 Lazy Lover válasza:
Vegyél pénisz pumpát az orbitálisra nőveszti a tagod :D
10/86 anonim válasza:
Látszani fog rajtad, hogy nem akarsz beszélni senkivel így hidd el, el fognak kerülni.
Ha meg mégse, olyan nehéz nemet mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!