Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőéves egyetemistaként hogyan kerüljem el a lányokat?
Figyelt kérdés
Olyan szakon fogok tanulni ahol többségben vannak a lányok. Kicsi a péniszem ezért semmit sem akarok tőlük mert előbb vagy utóbb szégyenbe maradnék. Ha meglátom csak tovább tudatosítja bennem, hogy nekem távol kell maradnom tőlük.2019. aug. 30. 22:39
61/86 A kérdező kommentje:
"Bejársz órákra (vagy nem) aztán gyorsan hazamész. Ennyi a titka." Ezt szoktam tenni.
2019. okt. 22. 11:46
62/86 anonim válasza:
Kérdező, mi a francot rinyálsz itt? Ismerek olyat aki a 12 cm es péniszével falja a nőket és nem panaszkodnak. Nem a farkaddal van a baj hanem az agyaddal, de itt nagy a baj...
63/86 A kérdező kommentje:
Inkább a kinézetemmel.
2019. okt. 31. 14:18
64/86 anonim válasza:
A nőknek sem egyforma, ahogy neked kicsi, úgy léteznek lányok akiknek szintén kicsi genetikailag. Ők pont érezni fognak, úgyhogy ne aggódj emiatt, nyugodtan ismerkedjél, érezd jól magad a suliban (már ha menni fog a tanulás miatt)
65/86 A kérdező kommentje:
A tanulással nem lesz gond. Idáig sem volt. Nem kell szépíteni az igazságot. Kevés vagyok hozzájuk.
2019. okt. 31. 15:18
66/86 anonim válasza:
Hülye vagy. A gyakorikérdésekre írogatsz baromságokat. Ezek után szerinted van olyan nő, aki szóba állna veled? Nincs. Probléma megoldva.
67/86 A kérdező kommentje:
Idáig sem álltak velem szóba.
2019. okt. 31. 16:37
68/86 anonim válasza:
Azért 13 cm alatt vagy körül nevetség tárgya lenne a kérdező a nőknél. A kis fütyi híre meg hamar terjed
69/86 anonim válasza:
Kérdező. Annyi a jó a te 13-14 cm-es falloszodban, hogy hamar telik vérrel, hamar feláll, mondjuk hamar el is mész, de hamar újra vagy akcióképes. Csak a nőknek nem biztos h elég az orgazmushoz.
70/86 A kérdező kommentje:
Életem végéig távol maradok tőlük. Nem hiányzik nekem a megszégyenülés.
2019. nov. 1. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!